Bättre och bättre.

27

29

28

 

Vad är egentligen en lyckad semester? För mig hänger det långt på att koppla bort allt som berör Finland och mitt vanliga liv. Och om vi ska utvärdera den punkten så har jag verkligen lyckas. Har inte haft på telefonen på över en vecka. Har inte läst en blogg sedan vi kom. Har inte öppnat mejlen. Inte tänkt en jobbtanke. Har totalt klippt banden. Vet knappt var jag bor och vem jag är.

Har haft så hälsosamt tråkigt vissa dagar. Riktigt nollat allt. Stirrat ut över slätterna när vi har åkt runt, läst fem otroligt bra böcker och ätit så mycket som kroppen har hållit för.

Och solen, den kom ju riktigt ordentligt här på slutet. Det här var en sån semester som bara avancerade och avancerade för varje dag som gick.

Nu: grilla!

 

8 reaktioner till “Bättre och bättre.”

  1. Var någonstans på GC är ni? Vi kom just hem och hade endast en solfri dag. Jag läste din blog I telefonen medan vi var där och försökte lista ut var ni var 🙂 Sen när vi körd mot Las Palmas blev det blåsigt och kallt redan vid Bahia Felice så kanske ditåt?

  2. Var någonstans på GC är ni? Vi kom just hem och hade endast en solfri dag. Jag läste din blog I telefonen medan vi var där och försökte lista ut var ni var 🙂 Sen när vi körd mot Las Palmas blev det blåsigt och kallt redan vid Bahia Felice så kanske ditåt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.