En kväll på terrassen.

Ja, i dag var det grillfest igen. Ni kan få följa med på ett hörn. Är alldeles för mätt och trind för att röra mig, så kan lika gärna sitta här och blogga.

Vi var alldeles för dåsiga och slöa efter en lång dag på stranden, så det var ingen som var sugen på att köra en omgång till på stan. Körvfest fick det bli! Mamma och pappa köpte alla konstiga korvar de hittade i affären.

 

35

 

Som jag redan nämnde har pappa byggt ihop en grill. Stenblocken hittade han någonstans här around. Den stora paella-pannan köpte han från en närliggande Mercadona, gallret likaså. Med grilltången inkluderat landade vi på cirka 20 euro. En nätt liten summa för en semestergrill. Än så länge har ingen klagat på att vi flitigt skickar röksignaler från vår innergård flera gånger i veckan.

 

31

 

Jag vet faktiskt inte vad vi skulle ha gjort utan den här takterassen. Hela den här semestern har mer eller mindre utspelat sig på den. Här hänger vi morgon som kväll. Dag som natt.

 

40

34

 

Härifrån kan man till exempel spionera ner på pappas flint. Inser nu att det här var vansinniga mängder körv. Men ska man testa alla, så ska man.

 

30

 

I väntan på middag kan man ta sig en mysare. Var på en morgontur i en sportaffär imorse. Köpte nya Adidas-hoodies åt barnen. 

 

39

32

 

Har man riktigt tur är det lördag och det kan t.ex firas med cava. I dag var en riktigt ovanligt varm kväll. Sol och varmt långt in på aftonen. 

 

37

 

Här pågår någon slags kläduppvisning med ifrågavarande tröja. Fin va?

 

33

 

Och så var maten klar! Huhu så gott det var. 

 

41

36

 

Här har vi min mommo Ritski Baritski. Hon är ju också här, även om hon har fått dåligt med uppmärksamhet i den här bloggen. 

 

38

 

Som efterrätt blev det någon form av boxing. 

 

18

 

Sedan blev vi supertrötta och gick hem på ett bad. Själv badade jag två timmar inatt mellan klockan 4-6. Jag har en förkylning från helvetet och det går dåligt med sovandet. Tog ett långt bad och läste i allsköns ro. Varje gång jag är på semester badar jag badkar som en tok. Har ju inget badkar hemma och det fattas mig. Badkar är SÅ min juttu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.