Vasa, hej!

Det bubblade i bilen när vi körde genom soliga landskap tillbaka genom landet till Vasa. Så mycket har hänt sedan vi åkte! Och med mycket menar jag att snön har smält, allt har blivit ljusare och våren känns närmare. Det pirrade i hela kroppen av vårkänslor! Det känns overkligt att det redan är mitten av mars. 

Vasa torg var fullt av folk (det första vårtecknet Pampas nationaldag är här) och solen bländade så man knappt såg alla människor. Gasade som en tok genom centrum för att snabbt, snabbt hinna hem för att se mitt nya kök. 

Och vet ni, köket var perfekt. Är på jobbet just nu, men en sneakpeak kan ni få på instagram här. Visst fint?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.