Nya, friska, superhurtiga tag.

linn jung

 

Den här veckan ska vi försöka oss på en riktig fullpoängare i bloggväg. Jag har vilat som en galning hela helgen, så nu får det vara slut på gnäll. Vi hade aw hos mig i fredags (tant drack mojitos sent sent) så det tog några dagar innan jag jag repade mig. Men nu är den här gamla räven ON FIRE.

Som inledning på den här goda bloggveckan kan ni få se årets solbrillor. Måste ändå medge att förra årets klädde mig bättre. Men inte kan ju utvecklingen alla år gå åt rätt håll. Ibland måste man backa lite också. 

Förresten, Malin Båtmästar kom med ett bra tips på blogginlägg här. Integritet. Jag har inte tänkt så mycket på vad integritet betyder för mig, men jag ska låta det sjunka in några dagar så ska jag återkomma när jag har definiterat det för mig själv. Har ni andra önskemål? Jag skulle faktiskt kunna slänga ut lite önskeinlägg som ni har några kniviga frågor på hjärat. 

Men hej, nu kickar vi igång denna vecka! Skål i temuggen!

10 reaktioner till “Nya, friska, superhurtiga tag.”

 1. Varför köper man nya solglasögon i år igen om man trivdes med dom man hade förra året?
  Ja alltså jag är helt för att man ska ha många solglasögon, själv har jag tre par som jag alternerar. Fast jag köper inte solglasögonen bara för att det är nytt år.

 2. Hahha, kul! Sådär brukar jag åxå tänka när man känner det är dags att uppdatera nån del av garderoben och faktiskt känner att det nya i ärlighetens namn är fulare än det gamla (här inte sagt att dina solglasögon är fula obs obs) till saken, brukar jag resonera likadant att "jaaa jaa modet måste väl va lite fult emellanåt så det kan bli snyggt igen sen" hahha, galna människor : ) enklare och billigare skulle det vara att behålla det gamla&i egen mening snygga. MEN då riskerar man ju att bli dendär 30plussaren som är sååååå 10years ago (kommer alltför bra ihåg då man själv stod där som 20 nånting med "det allra senaste" och kolla in 30 åringarna som var såååå fast i 1999. Oj oj, så man skäms)
  Man får väl ta o skratta åt sej själv som hellre köper nya "fula" kläder i jakten att vara ung och modeeern än sparar pengarna och behåller kläderrna man gillar. Jaa jaa, den eviga jakten på ungdomen ; )
  Avslutar med att jag tycker dina solisar än riktigt fina (fast fick jag välja skulle jag troligen gå genom livet med mina fejk semester guccisar från 2008.) då skulle tonårsflickorna ha nåt att peka på. Hehhheeee…

 3. Varför köper man nya solglasögon i år igen om man trivdes med dom man hade förra året?
  Ja alltså jag är helt för att man ska ha många solglasögon, själv har jag tre par som jag alternerar. Fast jag köper inte solglasögonen bara för att det är nytt år.

 4. Hahha, kul! Sådär brukar jag åxå tänka när man känner det är dags att uppdatera nån del av garderoben och faktiskt känner att det nya i ärlighetens namn är fulare än det gamla (här inte sagt att dina solglasögon är fula obs obs) till saken, brukar jag resonera likadant att "jaaa jaa modet måste väl va lite fult emellanåt så det kan bli snyggt igen sen" hahha, galna människor : ) enklare och billigare skulle det vara att behålla det gamla&i egen mening snygga. MEN då riskerar man ju att bli dendär 30plussaren som är sååååå 10years ago (kommer alltför bra ihåg då man själv stod där som 20 nånting med "det allra senaste" och kolla in 30 åringarna som var såååå fast i 1999. Oj oj, så man skäms)
  Man får väl ta o skratta åt sej själv som hellre köper nya "fula" kläder i jakten att vara ung och modeeern än sparar pengarna och behåller kläderrna man gillar. Jaa jaa, den eviga jakten på ungdomen ; )
  Avslutar med att jag tycker dina solisar än riktigt fina (fast fick jag välja skulle jag troligen gå genom livet med mina fejk semester guccisar från 2008.) då skulle tonårsflickorna ha nåt att peka på. Hehhheeee…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.