Huu.

På tal om mittSprid ingen skräck i onödan”-inlägg häromdagen kommenterade Ellu en så rolig sak att jag måste posta den här också:

 

”Läste för en tid sen i Västis om ett fall där folk i en västnyländsk kommun hejvilt delat dylik info på någon grupp på fb, om att en man kör till olika hus och hur folk ska akta sig osv. Visade sig sedan att mannen tillsammans med sin son delat ut kalasinbjudningar”.

 

HAHA. Skräcken! 

2 reaktioner till “Huu.”

  1. Hahah 😀 Fick också se en skrämmande facebookstatus om en aggressiv man ska akta sig för som kör runt i trakterna idag. Endera så är han faktiskt aggressiv, eller vill han promt ge en inbjudan till ett roligt kalas. 😉

  2. Hahah 😀 Fick också se en skrämmande facebookstatus om en aggressiv man ska akta sig för som kör runt i trakterna idag. Endera så är han faktiskt aggressiv, eller vill han promt ge en inbjudan till ett roligt kalas. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.