Nej, inte så.

2

 

Det var några som oroligt hörde av sig om vi också ska separera. Hade inte ens tänkt tanken att mitt förra inlägg eventuellt kunde tolkas så. Förrän ni undrade. Och telefonen började bzzz:a. Visst finns det stunder när jag snällt och ömt vill slänga gubbfanskapet i en roskis (och förmodligen ännu fler gånger när han vill göra det samma med mig), men så var det faktiskt inte denna gång.

Blev alldeles full i skratt mitt i fredagsbiffen när till och med mamma frågade om det är kris. Jag menar, i händelse av en separation skulle jag ju högst antagligen meddela det I ETT BLOGGINLÄGG, haha. 

2 reaktioner till “Nej, inte så.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.