Recept på utsökt kombination.

3

 

I torsdags regnade det alldeles förfärligt när jag kom hem. Det var så grått och trist och jag var så trött, så trött. Ändå blev det den allra, allra bästa vardagskvällen på år och dar. Jag måste blogga om det här nu så jag minns till nästa gång. Jag tror nämligen jag har kommit på receptet till det ultimata kvällsupplägget för en trött människa.

16.00 Hämta barn från dagis och skola

17.00 Äta middag

18.00 Sova på soffan

19.00 Jogga i ösregn

20.00 Äta kvällsmål och duscha

21.00 Gå till sängs, läsa en bok

22.00 Somna

 

Det var flera år sedan jag tyckte en kväll blev så innehållsrik och lång. Och ändå innehöll den nästan inget och tog slut innan den ens hann börja.

Att både sova och jogga är ju så fruktansvärt skönt. Behövde det SÅ. Jag sov nästan 45 minuter medan barnen såg på BUU-klubben. Och i och med min urusla kondition var jag totalt kaputt efter en timme utomhus så jag somnade som en klubbad säl klockan 22. Hur kan jag inte ha testat den här fantastiska kombinationen förut? Jag har liksom alltid valt det ena. Antingen sova eller träna. Tror storheten ligger i att kombinera båda.

Och det går inte ens att beskriva friheten i att ha stora, cyklande barn nu för tiden. Nu kan jag träna precis när som helst utan att Sami är hemma. De kommer så gärna med ut och cykla – ju regnigare desto häftigare! Och ju hårdare de cyklar desto snabbare springer jag. Så bra piska!

2 reaktioner till “Recept på utsökt kombination.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.