Inte fullt så mysig.

linn jung blogg

 

Ibland när jag ser mig själv i spegeln, som nu ikväll när jag är på riktigt gott humör, kan jag i smyg drabbas av obehag inför min mysiga uppenbarelse. Det är något med det här blonda håret som gör att jag inte alls känner igen mig själv. I synnerhet i kombination med en beige tröja. Känner mig ungefär som en lantlig inredningsbloggare från Sverige. Inte för att det är något fel på lantliga inredningsbloggare från Sverige, men det är bara så långt ifrån min vision av mig själv. Inombords är jag alltid mörkhårig. Och lite smygsur (föreställer mig att svenska inredningsbloggare alltid är mysiga).

Lite som när vi provade kläder hos Minda My. Om det yttre inte matchar det inre blir det bara konstig stämning. Det börjar för övrigt vara dags för ett besök till frissan. Och nu undrar jag om det inte banne mig börjar vara hög tid för lugg

Så att jag helt säkert matchar mina luggbeklädda kontorsråttor.

10 reaktioner till “Inte fullt så mysig.”

 1. Lantliga inredningsbloggare från Sverige. 😀 Hur kul som helst!

  Det där med färg på håret kan jag relatera till. När jag är blond (som nu) så saknar jag mitt mörka hår och när jag är mörk ja då saknar jag att vara blond.
  Jag provade att vara nanny gray och det gillade jag men givetvis så funkade inte det i mitt hår utan det försvann på 3 veckor. Mitt jävla hår gör alltid som det själv vill.
  När det var modernt att permanenta sig så försökte jag det och gudarna ska veta att min faster som var min frisör kämpade med att få hela mitt hår permanentat, gick inte. Ja och dessutom så höll det max 3 veckor den del av håret som gick med på att vara permanentat. Så permanent och nanny gray är inget som mitt hår går med på.

  Jag tycker du ska gå på magkänslan!

 2. Haha alltså, du var med i min dröm! Som mörkhårig dock. Du ringde 112 nör fem tigrar hade invaderat huset. Sen fick vi veta att det inte alls är tigrar utan papegojor! Så nu vet du det. ?

 3. Lantliga inredningsbloggare från Sverige. 😀 Hur kul som helst!

  Det där med färg på håret kan jag relatera till. När jag är blond (som nu) så saknar jag mitt mörka hår och när jag är mörk ja då saknar jag att vara blond.
  Jag provade att vara nanny gray och det gillade jag men givetvis så funkade inte det i mitt hår utan det försvann på 3 veckor. Mitt jävla hår gör alltid som det själv vill.
  När det var modernt att permanenta sig så försökte jag det och gudarna ska veta att min faster som var min frisör kämpade med att få hela mitt hår permanentat, gick inte. Ja och dessutom så höll det max 3 veckor den del av håret som gick med på att vara permanentat. Så permanent och nanny gray är inget som mitt hår går med på.

  Jag tycker du ska gå på magkänslan!

 4. Haha alltså, du var med i min dröm! Som mörkhårig dock. Du ringde 112 nör fem tigrar hade invaderat huset. Sen fick vi veta att det inte alls är tigrar utan papegojor! Så nu vet du det. ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.