Club Ernst: Season finale.

12969248 1179793818721222 725048251 n

 

Den här dagen, måndagen den elfte april, har jag utsett till den officiella evenemangtipsardagen. Jag inledde starkt med att tipsa om vårt loppis och fortsatte om möjligt ännu starkare med att tipsa om Clara och Annakarin (det blev rusning till platserna, så om du vill vara säker på att du får en plats så skulle jag rekommendera er att anmäla sig senast i morgon!). Men jag har ännu ett tips kvar. 

Nu på onsdag är det säsongsavslutning för vårt kärleksbarn Club Ernst. Sedan tar vi sommarlov och återkommer igen i höst. I smyg drömmer jag om att köra några akustiska kvällar utomhus just när sommar övergår till höst. Alla vet vi ju att stans finaste bakgård ligger precis bakom hörnet. Men först ska vi smälla av en hejdundrande show nu på onsdag. Då får publiken möta Erik Sjöholm, Timo Silvennoinen och Christer Rönnholm (innan vi börjar harkla oss vill jag poängtera att vi kör en all female-kväll på hösten). 

Det har varit så sjukt roligt att få göra de här kvällarna under vintern. Har träffat så många nya härliga människor. Alltid har jag sån saakelis ångest före (tänker att jag ska fucka upp hela showen), men efteråt är jag glad i flera dagar. Alltid så tacksam publik och så vänliga, urgulliga artister. Kan inte vänta tills vi vevar igång klubben igen i höst. Men vi ses på onsdag, visst? Ta med dig en kompis och kom på tapas och vin!

 

Här kommer du till evenemanget.

 

Psst. som vanligt kostar det inget!

2 reaktioner till “Club Ernst: Season finale.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.