Linn-dagen.

Jag minns inte när jag senast skulle ha blivit uppvaktad på min namnsdag, men imorse ringde Fredrika, Janne och Christoffer från Succémorgon och sjöng en så fin namnsång. Jag blev så paff och överraskad att jag mest jamade som någon annan muminmamma (eller kanske mer som Elisabeth Rehn nu när jag tänker efter).

Det enda jag minns från sången var:

”…Tänk att just Linn
rimmar på skinn”

Grattis alla Linnor! I synnerhet Øvergaard och Wiik. 

4 reaktioner till “Linn-dagen.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.