Vasa/NYC by Kati Hiekkanen.

Det händer inte så ofta att vi får stora postleveranser till jobbet. Men i dag hände det. Vi orkade just och just bära in lastpallen på tre pers (så tungt och fullspäckat paket var det!). Vi slet upp paketena för allt vad livet höll. För vi har äääntligen, på publikens begäran, tryckt upp Vasabladets egen Vasa/NYC-poster som fanns i jultidningen i december. Folk har frågat och mejlat, frågat och mejlat.

Och nu finns den äntligen!

Vi kommer att sälja dem under mässan som pågår i Botniahallen nu under helgen. Också på loppiset på Bock’s på söndag. Och inte nog med det! De finns i två olika storlekar (den stora är 50×70 cm och den lilla är 30×40) och vi säljer dem svinbilligt (5 och 10 euro). Vi har tryckt upp cirka 1000 ex. Jag skulle bli förvånad om vi inte måste trycka upp fler efter helgen. 

Bronx 4 life!

 

vasabladet vasa new york

Motivet har såklart Vasabladets egen Kati Hiekkanen gjort.

 

Tagga gärna din bild med #vasagoesnewyork om du lägger upp bilden på Instagram. Vi vill så gärna se hur tavlan ser ut hemma hos dig!

20 reaktioner till “Vasa/NYC by Kati Hiekkanen.”

 1. Haj Linn! Ja måste ha en sånhär på nån vägg i min lägenhet i Stockholm. Tryck upp en extra när dom tar slut till mig så jag kan köpa en nästa gång jag är i Vasa. Eller sälj dom på nätet? Vill ha en ju.

 2. Heloj!
  Supersnygga & jag hoppas innerligt att jag får tag på en stor! Jobbar tyvärr hela helgen så jag har inte möjligheten att själv komma på något av evenemangen. Skickar gubben till Bock's så hoppas det räcker 🙂
  Ha en bra helg!

 3. Linn, kan du snälla se till att jag blir ägare till en liten och en stor? Du/ni vill väl att postern finns också på Åland & i Stavanger? ? Junior m flickvän har bott i Vasa men flyttat för en månad sen. De får den lilla o själv vill jag ha den stora. På grund av avståndet är det omöjligt för mig att komma o köpa.

 4. Halloj!
  Skickade privat meddelande på insta till Vasabladets konto men det kom aldrig nåt svar. Inga stora grejer, funderade bara om det var nån annan än jag som märkt att det är ett stavfel på postern?

 5. Haj Linn! Ja måste ha en sånhär på nån vägg i min lägenhet i Stockholm. Tryck upp en extra när dom tar slut till mig så jag kan köpa en nästa gång jag är i Vasa. Eller sälj dom på nätet? Vill ha en ju.

 6. Heloj!
  Supersnygga & jag hoppas innerligt att jag får tag på en stor! Jobbar tyvärr hela helgen så jag har inte möjligheten att själv komma på något av evenemangen. Skickar gubben till Bock's så hoppas det räcker 🙂
  Ha en bra helg!

 7. Linn, kan du snälla se till att jag blir ägare till en liten och en stor? Du/ni vill väl att postern finns också på Åland & i Stavanger? ? Junior m flickvän har bott i Vasa men flyttat för en månad sen. De får den lilla o själv vill jag ha den stora. På grund av avståndet är det omöjligt för mig att komma o köpa.

 8. Halloj!
  Skickade privat meddelande på insta till Vasabladets konto men det kom aldrig nåt svar. Inga stora grejer, funderade bara om det var nån annan än jag som märkt att det är ett stavfel på postern?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.