4 reaktioner på ”Gårdagens nyheter.

  1. Jag klippte också min lugg så förra gången jag klippte den, har alltid haft rundad gullig lugg, men nu känner jag mig så tuff! uttrycket Fuck off lugg har jag inte hört förut men det är precis så det är, älskar min raka respektingivande lugg! 😀

  2. Jag klippte också min lugg så förra gången jag klippte den, har alltid haft rundad gullig lugg, men nu känner jag mig så tuff! uttrycket Fuck off lugg har jag inte hört förut men det är precis så det är, älskar min raka respektingivande lugg! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.