Gårdagens nyheter.

Igår klippte jag det som i folkmun brukar kallas fuck off-lugg. Och gick ner några toner i hårfärg. Att byta frissa till Emma var det bästa jag någonsin gjort. Hon gör mig bara, bara, bara gott. Våren, nu är jag redo!

 

Linn Jung blogg

4 reaktioner till “Gårdagens nyheter.”

  1. Jag klippte också min lugg så förra gången jag klippte den, har alltid haft rundad gullig lugg, men nu känner jag mig så tuff! uttrycket Fuck off lugg har jag inte hört förut men det är precis så det är, älskar min raka respektingivande lugg! 😀

  2. Jag klippte också min lugg så förra gången jag klippte den, har alltid haft rundad gullig lugg, men nu känner jag mig så tuff! uttrycket Fuck off lugg har jag inte hört förut men det är precis så det är, älskar min raka respektingivande lugg! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.