Råjsiga Caroline.

Ibland när våra bloggare skriver extrasmarriga blogginlägg med riktigt saftiga rubriker händer det sig att vi lägger på någon tia spons på Facebook. Vi tycker det är kul att hjälpa våra bloggare på traven, få deras texter mer lästa. 

Det var ett tag sedan vi senast boostade någon på fejan, men igår kom vår boss in och viftade med armarna som han brukar ”Linn, nu ska vi sponsra Carolines inlägg onanera mera! Lägg en en tia på det!”. Yes, yes, yes, sade vi och jag fyllde i alla fält och skickade iväg annonsen för godkännande till fb. Såklart vi skulle boosta det. Hur kan man motstå att klicka på den rubriken?

Några timmar senare plingade det till i telefonen:

 

”Din annons har inte blivit godkänd eftersom den inte följer våra annonseringsregler. Vi tillåter inte annonser som marknadsför sexuella handlingar, sexuella filmklipp och publikationer (t.ex. tidningar, bloggar eller sidor), strippklubbar eller sexshower. Annonser som dessa är av känslig karaktär och framkallar ofta en negativ reaktion hos personer som ser dem”. 

 

Blev ingen boost den här gången. Caroline Eriksson – för råjsig för Facebook.

4 reaktioner till “Råjsiga Caroline.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.