Ja, jag ska faktiskt unna mig.

linn jung

23

 

Den här valborgshelgen har jag tänkt fira under det enfaldiga temat ”unnande”. Ni kan skratta åt mig, men jag menar det helt på fullaste allvar. Vanligtvis har jag lite svårt för det damtidningsaktiga becauseimworthit-unnandet. Men den här helgen är ett undantag.

Jag ska unna mig själv en helg i min mentala frizon (Replot). Jag ska unna mig ensamhet (blir bara barnen och jag hela helgen). Jag ska unna mig en väldoftande stuga. Jag ska unna barnen frisk luft, skog och solsken. Jag ska unna mig grillad korv. Jag ska unna mig tystnad. Jag ska unna mig kroppsarbete. 

Jag ska unna Sami långa sovmorgnar (han jobbar nätter hela helgen). Jag ska unna barnen blåa makupalan (som de har tjatat efter). Jag ska unna grannarna en riktigt vild fest utan att bli det minsta irriterad (man är bara ung en gång).

Jag ska unna mig en helg helt i egen takt.

Inte ett endaste ett socialt måste. 

Bara unna mig mig.

8 reaktioner till “Ja, jag ska faktiskt unna mig.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.