Twitter, den verkliga orsaken till att jag älskar ESC.

 

De senaste veckorna ha varit ovanligt hektiska kvällstid. Jag som vanligtvis älskar att gotta ner mig i ESC har inte alls hunnit med. Jag såg inte ens den första semifinalen – och den andra hann jag kolla lite med ett halvt öga. Såg några låtar och så bestämde jag mig för att Israel ska vinna (jag menar, det låter ju i alla fall bra vid kaffebordet om man har en favorit). 

Själva låtarna är ju ingenting man behöver för att överleva. Musiken och showerna kan ju tidvis vara roliga, men det är ju inte därför jag följer med ESC. Alla vet vi ju att det är på Twitter som den verkliga showen äger rum. Om man inte hänger på Twitter samtidigt, så är det eurovisionen ingenting. 

Fast det visste ni ju redan.

 

 

Skarmavbild 2016 05 13 kl. 11.05.02Skarmavbild 2016 05 13 kl. 11.06.15Skarmavbild 2016 05 13 kl. 11.08.19

2 reaktioner till “Twitter, den verkliga orsaken till att jag älskar ESC.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.