IT’S ON!

WP23576 logo

Inlägget är ett kommersiellt
samarbete med HSS Media och Bjud.fi

***

 

Nu är det återigen dags för slutspurten på årets Bjud.fi-omgång här på jobbet. Så otroligt många, fina produkter står på spel. Jag har skrivit om det här förut, men ifall någon mot förmodan inte har hiffat hur Bjud-auktionen funkar, så ska jag berätta en gång till. På onsdag slutar den, så nu gäller det!

Du bjuder på produkten du vill ha, till det pris du vill betala. För att en produkt ska säljas måste den uppnå reservationspriset (som är cirka hälften av butikspriset). Så här funkar Bjud.fi:

Låt oss säga att produkten du är intresserad av för närvarande har ett högsta bud på 1000 €. Du låser ditt maxbud på 2000 € och vi lägger automatiskt ett bud åt dig på 1100 €. När någon annan bjuder på saken du vill ha fortsätter vi öka ditt bud åt dig. Kom ihåg att du kan hålla koll på dina bud under auktionens gång från din ”Mina bud”-sida. När din gräns är nådd slutar vi lägga bud åt dig. Vill du fortfarande ha en chans att vinna kan du så klart lägga ett nytt, högre maxbud.

Här kommer några av mina favoriter från årets auktion. Vad jag kommer bjuda på är SUPERHEMLIGT, men jag kan avslöja att det är något av detta (klicka på länkarna för att se priset just nu):

 

 

Bjud.fi inredning

 

Kakelugn / Apotetsskåp / HAY-klädhängare / säng

 

 

bjud.fi 2

 

Alkotest / Monark-cykel / Gräsklippare / Grill 

 

 

 

Bjud.fi

 

Solstol / Utebubbel / Terassvirke / Brygga

 

 

Bjud.fi hittar du tusentals andra produkter i ett tiotal olika katergorier. Ännu har du två dagar på dig att fynda. Lycka till! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.