Kalasväder.

22

21

”Nåå hej, det är Linn här igen, jag undrar bara om hon kan stanna en stund till? De tycker inte att kalaset är slut riktigt än!”

 

Vi har haft lite holabaloo och festligheter här på gården i dag (det kunde ni kanske ana på tants utsmyckning). Ingen av oss fyller på sommaren och det är så otroligt synd med tanke på hur trevligt det är att ha kalas i maj. Allt är så grönt och vackert. Till och med Brändö ser ut att vara idyllernas idyll. Nå, bara det att få ha kalas utomhus! Så mycket roligare!

Matheos kalas har vi försökt ha ungefär sedan han fyllde i februari, men det har kommit resor, jobb, sjukdomar och allt möjligt annat emellan. Men sini nu! Tre månader senare lyckades vi få till en söndag som både jag och Sami var lediga samtidigt (det här var Samis första lediga helg på 10 veckor!). Har haft så monumentalt dåligt samvete för att vi aldrig har fått till det – och i och med att Matheo blev sjuk i veckan har det verkligen varit darr på ribban. Är så glad att vi lyckades! 

Och vilken dag det blev alltså! Har så fantastiskt fina bilder från i dag, jag skulle så vilja visa er allihop, men nu tycker jag dessvärre inte att det är min rätt. Men ni kan föreställa er strålande sol, skattjakt och alla eurovisionshits på högsta volym. Genomsvettiga ungar i alla träd, picnic och överraskningsbesök av Lofus. Inte undra på att man är lite trött i skåpet. Aloha!

6 reaktioner till “Kalasväder.”

  1. Du måste ju vara världens bästa mamma. När vi hade barnkalas ville jag bara ringa hem till kompisarnas föräldrar och be dem hämta hem sina… öh… gullungar.

  2. Hej Linn
    Jag tycker precis som du att man så gärna vill fira i maj att vi alltid firar barnets halvårsdag som ett extra kalas. Idag blev det marängtårta med bär och grädde ute på solterassen. Och lite Mommo och Mofa och moster och så. Mycket najs.

  3. Du måste ju vara världens bästa mamma. När vi hade barnkalas ville jag bara ringa hem till kompisarnas föräldrar och be dem hämta hem sina… öh… gullungar.

  4. Hej Linn
    Jag tycker precis som du att man så gärna vill fira i maj att vi alltid firar barnets halvårsdag som ett extra kalas. Idag blev det marängtårta med bär och grädde ute på solterassen. Och lite Mommo och Mofa och moster och så. Mycket najs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.