Bra måndag.

Jag hade redan gått och lagt mig, men så blev jag hungrig och var tvungen att hämta lite smörgåsar. Och nu när jag en gång är up and runnin’ kan jag ju passa på att slänga hit några rader.

För att vara en måndag var det här en fullt godkänd dag. Kanske var det den tropiska hettan som gjorde att dagen flöt på i ett enda guldskimmer, trots att vi hade fullt upp på kontoret. Herregud vad värmen gör gott!

Åt lunch med min kompis Sari på August. Jag äter väldigt sällan kompisluncher, för jag äter med mina kompisar på jobbet. Men tänkte på det i dag, hur hälsosamt det är att sticka sig ut ur bubblan emellan. Var som en nyare, gladare människa efter en timme med Sari. Visste ni förresten att hon är regionchef för Brottsofferjouren? Här kan ni t.ex läsa om hur chef hon är.

Sedan kom jag hem och gjorde det där vanliga. Plockade upp Matheo ur en pool i Vikinga, salladsmiddag, läxläsning och så en stunds pliktskyldigt legobygge. Jag läste en störig quote häromdagen. Love is not what you say, it’s what you do. Kände mig väldigt träffad. Oftast ligger jag i soffan bakom någon skärm och ropar högt hur mycket jag älskar barnen. ”Baaa-aarnen, har jag sagt att jag älskar er i daaa-aaag?”. Och de ba ”VAD SÄGER DU VI HÖR INTE VAD DU SÄGER”. Men egentligen tror jag kärlek mera handlar om att uppoffra sig och vara närvarande. Jag tycker verkligen inte alls om att leka. Men ibland gör jag det bara för att jag ser hur glada de blir (jestas så de skiner upp när jag bjuder till).

Och så lite högläsning ur nya Lasse-Maja och några mackor på det. Vad mer kan man egentligen begära?

Sover bredvid min yngre sweatlock inatt:

 

24

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.