Vinn biljetter till Norrvallas sommarfest.

Inlägget är ett kommersiellt samarbete 
med Folkhälsan Utbildning
***

 

Ni kanske känner till det urösterbottniska ordspråket ”ingen sommar utan Norrvallas sommarfest”. Nå, om inte, så känner ni nu.

Återigen är det dags för mig att lotta ut ett familjepaket till årets uppsättning. För många kids häromkring (inklusive mina egna) är Norrvallas sommarfest en av sommarens absoluta höjdpunkter. 

Om man något jag har påpekat varje gång jag har pratat om sommarfesten med någon så är det den ohyggligt goda fingertoppskänslan som teamet bakom sommarfesten besitter. Precis varje år har de valt de mest klockrena artisterna. Ni minns när Sean Banan var riktigt het bland barnen? Ja, då kom han. Ni minns när KAJ var det allra hetaste? Ja, då kom de! För att inte tala om Måns Zelmerlöv ifjol. Folkhälsan vet exakt vilka artister de ska boka för att barnen ska gå bananas.

Och precis samma grej hände i år. Båda barnen hurrade när jag berättade vem som kommer. Hasse Andersson! Samir & Viktor! Nellie Fors! De träffade helt rätt. 

Festen äger alltså rum torsdagen den 7 juli på Norrvallas fotbollsplan i Vörå. Starten går efter 16 och festen beräknas sluta vid 21-snåret. Som vanligt finns det massor av hoppslott och roliga aktiviteter för barn med myror i brallan. Och för dem av de lite latare slaget (jag syftar nu direkt på mig själv) finns det ju en hel gräsmatta där man kan picknicka och slösnacka med sina kompisar. Skönt att ligga och slappa medan barnen springer runt och lever vilda västern. Musik som barnen diggar, körv i handen och sol i sinnet.

Elsas Kök står för tilltugget under tillställningen, både på konsertområdet och i restaurangen. Som programledare för festen fungerar mina gamla kollegor Magnus Hansén och Nicke Aldén från Radio X3M. 

Tycker verkligen om att det är en fest för hela familjen. Mommon och faffor och 2-åringar och trettioåringar i en enda glad massa. Om man någon gång i livet ska släpa hela släkten på festival, så är det verkligen nu!

Visst ses vi där?

 

 

TÄVLING: VINN FAMILJEBILJETT

 

Tillsammans med Folkhälsan Utbildning lottar jag nu ut biljetter för en hel familj. Kommentera under inlägget vem som ingår i familjen och varför just ni ska få en helfestlig dag i Vörå. Tävlingen avslutas nästa fredag 3.6. Lycka till!

Om du vill vara på den säkra sidan kan du köpa biljetterna på NetTicket redan i dag. Här kommer du direkt till dem. Vill du läsa mer om festen? Här kommer du till Facebook-evenemanget! Där finns all info du behöver veta.

 

 

222

198 reaktioner till “Vinn biljetter till Norrvallas sommarfest.”

 1. Jag vill vinna den här familjebiljetten eftersom jag tycker det är så ljuuvligt att mina barn jämställer Hasse Andersson och Samir & Viktor, trots att jag har en känsla av att de själva inte tycker de har samma image. Och så klart för att det skulle vara världens bästa överraskning att kunna dra fram den här biljetten och förgylla deras sommarlov litegrann (som känt brukar vi ju mest hänga hemma).

  1. Oj jag glömde: i familjen ingår barnen Edda 3, Idun 8 och Lovis 10, samt Caj och jag, vi är 36 år gamla. Eddas favoritlåt är bada nakna, hon har en egen dans till den, till och med. Den går ut på att hon vickar med rumpan så vilt att hon nästan sveper omkull sig själv av farten.

  2. Oj jag glömde: i familjen ingår barnen Edda 3, Idun 8 och Lovis 10, samt Caj och jag, vi är 36 år gamla. Eddas favoritlåt är bada nakna, hon har en egen dans till den, till och med. Den går ut på att hon vickar med rumpan så vilt att hon nästan sveper omkull sig själv av farten.

 2. I vår familj ingår tvillingar 8 år, lillebror 5 år, bebis 0 år, mamma och pappa, och barnens största idoler är Samir & Victor och, förstås, KAJ!

 3. Vi är en familj med pappa, mamma och tre barn på 8,4 och 2 år. Eftersom hela sommaren kommer att gå i renoveringenstecken så vore det fint med en gemensam kväll där vi bara får umgås och njuta av den härliga musiken.

 4. Nå vi borde ju vinna den biljetten för att förra sommaren var så eländig på alla sätt och vis. Det var på riktigt synd om oss alla, och när vi skulle ta en paus i eländet och oron, låtsas som att allt var bra för en kväll och åka på sommarfest blev storasyster spysjuk, och kunde inte komma med. Fyfyfy för ifjol! I år vill jag reclaima både sommar och sommarfest! Vi är två vuxna och två barn 8 och 11. Lillebror på 1 år får stanna hemma.

 5. Min dotters högsta önskan i sommar är att få se KAJ. En dag på sommarfesten skulle göra gott för vår familj efter all omställning efter att lillebror anlände 🙂 I familjen ingår mamma, pappa och 4 barn, mellan 6månader och 13år.

 6. Jag, min man och våra två barn har inte varit på norrvallas sommarfest, men det skulle säkert vara uppskattat då barnen gillar KAJ.

 7. Till festen skulle mina 2 barn och jag åka. Och när gubben inte vill komma med skulle syrrans pojke få komma istället. Och vi vill till sommarfesten för att det är något barnen väntat på hela året och YouTube snurrar med både årets artister samt tidigare års artister.

 8. I vår familj är det fem stycken. Mamma som vill se KAJ, pappa som vill…äta picknick, sexåring som SKA se Samir och Victor då dom badar nakna och p(f)ackar loss (haha…har inte velat rätta henne ännu), en treåring som håller på mammas favoriter och så lillkillen som vi hoppas sover genom hela schabraket!

 9. Vi har inte tidigare varit på festen eftersom barnen varit så små, men nu är de ett och tre så nu kunde vi nog fara. Pappa får också komma med förstås! Biljetter tar vi gärna emot. 🙂

 10. Allt som är nära, man går inte dit. Vår familjen bor i Vörå, men vi har aldrig deltagit med Norvalla sommarfest. Kanske det är nu dags att göra det. Jag o mannen tycker om Kaj.

 11. Mamma, pappa, två pojkar på 4 och 1 år!skulle vara ett roligt eventuellt, ingen av oss har sett KAJ live och det börjar väl vara på tiden!:)

 12. vår familj består av Storebror 7 år och lillasyster 4 år, mamma och pappa, några höns och en katt. storebror byter frisyr lika ofta som ha ser på youtube klipp av ovannämnda artister (som tur är så har vi sluppit KAJs färglada hår). lillesyster sjunger för full hals alla låtar, även om hon bara har uppfattat en tredjedel av texten. mamma och pappa hejar gladeligen på

 13. Vår familj består av storebror, 11år, mellanbror, 9år, lillasyster, 7år, mamma och pappa. Eftersom vi är egenföretagare kan vi sällan ha ledigt men Norrvallas sommarfest passar oss perfekt! Nära och bra underhållning som passar alla! Sommarfesten är sommarens höjdpunkt för oss!

 14. Vi har ALDRIG varit på Norvallas sommarfest!! Vill väldigt gärna vinna, barnen älskar dessa artister! I vår familj är det mamma, pappa och sonen 12 år samt dottern 7år. Nu håller jag både tummar och tår! 🙂
  /Kitty

 15. I min familj ingår jag, min man och vår blivande 2 åring 🙂 Skulle vara rolig bonus födelsedagspresent till sonen, som gillar att dansa och hoppa hoppborg!:D

 16. Jag vill vinna biljetter så att min son på 5 år ska få se KAJ som är hans idoler. Han tittar varje dag på dem på YouTube och kan alla låtar utantill. Även minsta sonen på 1,5 år sjunger "pa to ta na kako".:)

 17. Barnen älskar KAJ men har aldrig sett dem live. Eftersom vi kommer att vara i hemknutarna hela sommaren p.g.a. renovering skulle det vara toppen om vi vann en familjebiljett så att barnen som är 11,9,5 och 2 skulle få en trevlig kväll på sommarlovet :).

 18. Vi skulle jättegärna vilja vinna biljetter till denna kväll. Vi har aldrig besökt detta evenemang förut. Våran familj består av Alva 4 år, Filip 7 år, och mamma & pappa.
  Och barnen älskar victor & samir. Dom går runt nu som då och nynnar på "bada nakna". ?

 19. Mamma,Pappa och tjejerna som är 3 och 6 år skulle sekärt stortrivas. Och om vi skulle vinna biljetten skulle det vara en bra utflyckt att få med far i huset på som jobbar så hårt på jordbruket ca. 14h/dag. Så skulle vi få umgås lite mera med honom. 🙂

 20. Hej!
  Vi är en familj på 2 vuxna (jag och min man) och 2 barn, 9 och 6 år.
  Skulle vara roligt att vinna biljetterna så att vi hela familjen skulle få en trevlig kväll tillsammans ♥️
  Dessutom tycker de om Samir och Victor!

 21. I vår familj ingår mamma, pappa, en pojke på 11 år och en flicka som är 1,5år. 11-åringen älskar både KAJ och Samir&Viktor och har planscher i rummet och bilder i telefonen:) Lillflickan rockar loss till all musik. Mamma och pappa picknickar gärna:)

 22. Jeej! Har adrig varit på sommarfesten till norvalla men pratat om det VARJE sommar alltid är det nått som kommit ivägen. Biljetter skulle vara super skoj att vinna! Faniljen består av mamma, pappa och två barn 6 och 8 år.

 23. Sällan tar vi oss tid att träffas för att roa oss ordentligt tillsammans. Tänk om två lyckliga grabbar och deras mamma&pappa skulle få glädjen att ta mormor&morfar med för att shejka loss till KAJ och de andra! Vilken lycka det skulle vara för alla sex av oss!

 24. I vår familj är vi mamma, pappa och en flicka på två år. Vi vill gärna gå på sommarfesten då vi inte har varit med förr!

 25. Hej!
  Mamma, pappa å en nästan 2-åring :-).Skulle vilja räkna min syster å hennes man å pojke till familje åxå! 🙂 skulle vara jätteroligt att fara, har inte varit tidigare. Hoppas, hoppas! 🙂

 26. Familj på fem pers. Mamma, pappa och tre barn 7, 10, 13år. Dethär är något som alla i familjen skulle uppskatta, t.o.m. tonåringen 😉

 27. Vi är en familj som består av mamma, pappa, storasyster och lillasyster. Både 5-åringen och 1-åringen gillar KAJ! Vi har aldrig varit på familjefesten men skulle så gärna vilja gå då vi hört så mycket positivt om den.

 28. Oj så kul det sku va att vinna biljetter i stället för att köpa 😀 I vår familj är det vi två vuxna och minsta dottern på 6 år som säkert ska åka, mellandottern på 15 vet så klart int ännu säkert.. Minstingen kan alla KAJs låtar utantill hon formligen dyrkar dem. Bada nakna och guld och gröna skogar hör också till hennes dagliga repertoar så det är klart vi bara måst far till Norrvalla 😀

 29. Hej min familj består av man och 2 barn 7 och 14 år. Skulle vara roligt att få spendera en sommarkväll med picnic och bra artister.

 30. Vi är fyra stycken i vår familj, jag, min man, ett stycke sång och dansgalen 7 årig dotter som en kväll efter duschen kastade badrocken långa vägar och ställde sig framför tv och sjöng för fulla muggar med i "vi ska bada nakna" ( behöver jag säga mer?) 😉 och ett stycke 5 årig son som också skrålar med för full hals när det spelas svängig musik. Har aldrig tidigare haft möjlighet att gå på sommarfesten för jag har alltid sommarjobbat. Nu är jag mammaledig och överraskar mer än gärna familjen med en rolig dag i Vörå!

 31. Jag skulle verkligen vilja vinna två biljetter så jag skulle få muntra upp min bäste vän som haft en tung vår med massor av jobb och skola. Nu till på köpet så håller hon som bäst på att separera från sin sambo.. Jag lider så med henne då hon haft en jättejobbig vår och mått väldigt dåligt.. Det skulle vara såå kul att få överraska henne med att åka och se på snyggigarna Samir & Viktor och lyssna på KAJ! Tror (eller jag hoppas) att detta skulle göra hennes sommar liiiite bättre 🙂 /två 21 åringar

 32. Vår familj består av mamma, pappa och våra flickor 8 och 10år. Sommarfesten vid norrvalla är ju sommarens hetaste happening, din beskrivning av den var klockren. Underbart med så bred målgrupp och finfina artister!

 33. Oj va trevligt de sku vara att vinna biljetter. Var påväg ifjol men så blev vi sjuka så hoppas på bättre flyt i sommar. Familjen består av Adrian, mamma (bebis i magen) å pappa.

 34. Vår familj består av mamma, pappa och 2 barn 6 och 10 år. De har aldrig upplevt sommarfesten och det skulle vara super om vi alla skulle ha möjlighet att åka tillsammans, nåt som inte händer så ofta med en pappa som är egen företagare och mamma som tre skiftes jobbar. Lillebror älskar KAJ och storasyster dansar hejvillt till Samir och Viktor.

 35. Jag o min man ser fram emot att få se Kaj live…finns e na bäter österbottniskt just nu? 😉

 36. Dehär sku lätt bli årets händelse för oss vuxna och våra fyra ungar! Vårt femte barn, det egna företaget, tillåter ingen semester för pappan i huset i år heller. Därför försöker vi hitta små passliga utfärder som vi far på istället.

 37. Vi är pappa, mamma och blivande storebror. Vore roligt med en minnesvärd familjedag sålänge vi är bara vi tre. Dessutom har vi aldrig varit på sommarfesten.

 38. Mamma&pappa i familjen har noll gemensamma semesterdagar i år och skulle mycket gärna picknicka i Vörå! Barnen 6 & 7 år skulle hoppa i extas om de fick dmse Samir och Victor bada nakna på Sveriges torg ?

 39. Fem personers familj med tre tjejer 8-16 år och alla vill till Norrvalla ? Skulle vara kanon att vinna biljetter ??

 40. Dehär sku lätt bli årets händelse för oss vuxna och våra fyra ungar! Vårt femte barn, det egna företaget, tillåter ingen semester för pappan i huset i år heller. Därför försöker vi hitta små passliga utfärder som vi far på istället.

 41. Dehär sku lätt bli årets händelse för oss vuxna och våra fyra ungar! Vårt femte barn, det egna företaget, tillåter ingen semester för pappan i huset i år heller. Därför försöker vi hitta små passliga utfärder som vi far på istället.

 42. Norrvallas sommarfest skulle bli en ny upplevelse för hela familjen som består av tre söner, mor och far.

 43. Hej! Jag och min familj som består av pappa Johan, mamma Anki , sonen Oscar och dottern Ida skulle jättegärna vilja vinna biljetterna. Vi har gått på evenemanget alla år och nu har vi ännu inte hunnit köpa biljetterna så det skulle sitta väldigt fint att vinna. Blir så dyrt att köpa alla biljetter också. Vi har gett bort 2 biljetter som födelsedagspresent till våra vänners barn 🙂

 44. Min son har hjärnförändring som gjort det omöjligt att gå på inomhuskonserter -pga akustiken.
  Sommarfest har vi dock varit på två år och det har gått bra då ljudet inte studsar. Och han älskar KAJ! Iår så skulle det dessutom vara dags för lillasyster (han e 4 o hon nu 3 1/2 år) att komma med. Och även min fästman och mina bonusbarn, de är 5 barn i ålder 3-11 år.
  Så vi är 9 pers totalt! Och jag studerar… ekonomin att fara alla 9 finns inte utan denna vinst…

 45. I vår familj är vi två stora troll och ett lite mindre troll på 9 år. Lilltrollets högsta önskan på sin födelsedag var att få åka och titta på Samir & Viktor på Mello i sthlm och lyssna på bada nakna, men drömmen blev aldrig sann. Men nu skulle kanske turen stå på hans sida och han skulle få chansen att se sina största idoler ? sen skulle det va en bonus att pappa troll skulle få höra änglahund med Hasse Andersson live. En låt som han starkt förknippar med sin farmor.

 46. En av sommarens höjdpunkter vore att få åka på Norrvalla sommarfest! Eftersom vi kommer med tre generationer, ger Sommarfesten oss passande ögongodis och musik åt varje person. ?
  Det är mommo, mamma och dotter som vill njuta av en sommarkväll i Norrvalla ?☀️

 47. Vår familj består av mamma, pappa, storebror 13 år, storasyster 11 år, lillasyster 5 år, lillebror 3 år. Samir & Victor är deras favoriter absolut! Och som egenföretagare och högsäsong av arbete hinner vi inte göra/planera nåt på sommaren. Att vinna detta betyder vi måste/får göra nåt! Tack!

 48. Vår familj består av mamma, pappa å en livlig liten tjej på 1,5 år som är redo för sitt livs första sommarfest!

 49. Familjen består av pappa,mamma och två barn. Flickor 10 och 8 år. Yngre älskar Kaj och äldre samir Victor. Mamma Hasse *kvinnobåske* Andersson. Skulle gärna vinna eftersom vi är arbetslösa och inte har annars råd med detta. Skulle bli sommarens höjdpunkt för barnen.

 50. Hej, att vinna dessa familjebiljetter skulle vara guld för oss. Vi har ett företag som vi jobbar med 24/7 och så klart blir det inte mycket gemensam tid med vår 10-åriga son. Har så himla dåligt samvete för det :-/
  Vi bor också i en kommun där vår familj är de enda svenskspråkiga och vi är i desperat behov att utveckla vårt barns ordförråd. Vi försöker även lära barnet den finlandssvenska kulturen, men det är inte alltid så lätt.
  Så för vår familj skulle en sådan här dag vara guld. Tack!

 51. Vår familj består av mamma, pappa samt två pojkar på 4 och 2 år. Våra pojkar är helt tokiga i KAJ, deras låtar spelas dagligen, om och om igen. Vår ena pojke heter dessutom Axel och det är så stort för honom att det också finns en med samma namn i bandet. Att få fara på sommarfesten är ett måste

 52. Vår familj, två vuxna och två barn åker gärna på fest till norrvalla! Vi tycker det är lite småmysigt med den äldre goda farbrorn som fångat barnen, jag menar Hasse! Och så får de fartfyllda och coola killarna sköta om refrängerna vi alla sjunger med i! Vilken grej! Dessutom kunde vi få höra lite nya artister utöver dessa! Sommar när det är som bäst!

 53. Vår familj består av mamma, pappa, storasyster 5 år och lillebror 2 år. Vår tjej är mycket förtjust i Kaj och jag tror dessutom både mamma och dotter skulle gilla Samir och Viktor. Lillebror gillar allt vad storasyster gillar och pappa gillar väl att familjen är glad. 🙂

 54. Vår familj består av mamma, pappa och två tjejer, 5 och 9 år. Kaj är favorit för den mindre och Samir och Viktor för den äldre, så detta skulle bli en tiopoängare.

 55. Vår familj består av mamma & pappa en son på nästan 7 år och en tjej på 2 år. Dom spelar nonstop Kaj låtarna och sjunger dom. Vi har aldrig varit på sommarfesten till Vörå fast vi har pratat om det.

 56. Mamma,pappa, storasyrra på 14 år och lillbrorsan 11 år hör till familjen. Alla gillar vi Kaj, flickorna gillar ju Samir o Victor 🙂 Vi har aldrig varit på sommarfest och det skulle passa oss perfekt med en vinst just i år!

 57. Mamma, pappa och tre barn på 4, 2 och noll år. Först och främst är våra idoler på plats och för det andra så skulle det vara en efterlängtad kväll för hela familjen både stora och små. Hela sommaren kommer gå i husebyggets tecken och som hemma-mamma skulle det vara guldvärt att få komma sig ut ibland ❤️

 58. Jag skulle ta med min syster och hennes barn 10, 8, och 6år, eftersom hon aldrig har haft möjlighet att gå på sommarfesten.

 59. Vår familj består av mamma, pappa och 3 barn i åldern 9, 5 och 1. Vi skulle gärna vilja vinna för att kunna överraska pappa med biljetter till hans stora idol Hasse! Hasse spelas flitigt på nästan varje kväll med minstingen rockandes till 🙂 Pappa är egenföretagare och har under detta år haft väldigt lite fritid, så sommarfesten skulle vara ett ypperligt tillfälle för barnen att få rå om sin pappa lite till fin musik 🙂

 60. Som ursprunglig Maxmo-båo anser jag att jag och min familj skulle förtjäna detta! Har missat varje sommarfest, Vörodaa å dans sen jag flyttade till Södra Finland. I år råkar vi faktiskt ha semester tillsammans, jag, sambon och vår snart 3 åriga dotter och planerna är att delar av den ska firas i hejmsåopona. Vad vore då bättre än att få gå på sommarfest, så skulle jag ääääntligen få visa mina Borgåbisar hur sommarn på riktigt firas i Pampas? 😉

 61. Här har lillebror, 3 år, och storasyster, 6 år, sjungit sig hesa till Hasse Anderssons låt "Guld och gröna skogar" ända sen den framfördes i Supershowen på Barnkanalen. Jag (deras mamma då) och deras pappa skulle gärna se barnen sjunga ikapp med Hasse i sommar! Ja, för att inte tala om lillebrors inövade KAJ-koreografi då. Showigt värre!

 62. Familjen består av två vuxna och två barn (5+7). Pappan i huset har lovat att komma med OM vi vinner biljetterna, han är annars en man som jobbar 24/7. Han är värt en ledig dag.

 63. Vår familj består av två vuxna och två pojkar på 8 och 10. En biljett till till sommarfesten skulle kanske få igång dem, de gillar ju artisterna:)

 64. Vi har varje år tänkt gå men ännu inte fått oss iväg pga jobb eller annat kommit emellan. Detta år SKA vi gå eftersom Hasse kommer dit och det är sonens stora idol och ävenså Samir och Victor. Barnen brukar inte ha musikidoler men just denna trio har varit storfavorit nu en längre tid och vi jublade då vi hörde att de skulle komma hit i sommar. Inga biljetter än köpta så det skulle va "fettnajs" att vinna dem. Familjen består av två vuxna och två barn.

 65. Karin
  Vi vill gärna till Norrvalla för att lyssna på framför allt Hasse men även också KAJ. Till familjen hör 2 vuxna och 2 barn.

 66. Första gången barnen hörde "Gudl och gröna skogar"utbrast de: det här måste vara moffas sång. han har ju skog! Idag kan de immitera Hasse Andersson perfekt. För Helsingforsbarn, som firar sommar i österbotten, vore det en upplevelse att få vara med!

 67. Vi vill ju komma ?. En mamma och en dotter, dotterns moster och hennes dotter. Älska familjen ?.

 68. I vår familj hör mamma, pappa och två flickor på 3 och 5 år. Det skulle vara kul att fara på utflykt till Vörå:-) och så råkar vi ha semester just då. Kaj är flickornas favorit och de gillar att sjunga och dansa.

 69. Till familjen hör 4 barn, 8,7,5 och 1 år, samt mamma och pappa. Speciellt de äldre barnen älskar KAJ och skulle bli super glada att få se dem igen! En utflykt till Vörå för hela familjen vore toppen!

 70. Jag och mina fyra äldsta barn skulle gärna fixa barnvakt och lämna lillasysyter hemma för att åka iväg på äventyr till Vörå. Skulle göra gott att få ägna en rolig kväll tillsammans med de äldre barnen. Vår familj består av mamma och fem fina ungar.

 71. Tre barn i åldrarna 6, 8 och 10 samt mamma 37 å pappa 39. Minstingen älskar Samir å Viktor, sjunger å dansar som en galning till "Badna nakna". Hela familjen e förtjusta i Hasse å hans Guld å gröna skogar som hela familjen kan texten utantill till.

 72. Det här skulle passa vår familj perfekt. Mamma, pappa, två flickor (7&9 år och lillebror 2 år! Mellantösen tycker nämligen att vi borde åka till Stockholm och söka reda på Samir & Victor i sommar! Det är ju bara att fråga Google var dom bor och åka dit, tycker hon. Tror bestämt att det vore enklare att åka till Vörå och överraska flickorna! ? Både KAJ och Hasse Andersson hör nämligen också till favoriterna! ?

 73. Mamma pappa döttrar 7 och 6 samt son 2 som mycket gärna skulle packa piknik kapsäcken o åka ut till vörå för en dag ! Kaj o bada nakna slår stort !

 74. Till familjen hör mamma, pappa, en snart 7-åring, en 3-åring och en som är 6 månader (som nog skulle få bli hemma med mormor om vi vinner 🙂

 75. Hej! Vår familj består av mamma, pappa och två barn. Dottern tokgillar både Samir och Viktor och Hasse Andersson och inte att förglömma allas våra KAJ. Och efter en vinter med för henne en sån ångest och psykisk ohälsa som jag aldrig trodde att en 7-åring kunde uppnå skulle det vara enormt uppskattat med härlig sommarfeelis i Vörå!

 76. Vår familj, som består av en snart 12 åring samt en 9-åring samt mor och far. Endast den yngsta har varit tidigare på sommarfest så för oss andra skulle det vara en ny grej och trevlig sådan.. vill ej far i huset komma så tar vi med mommo eftersom hon haft en jobbig vår bakom sej.

 77. Jag, sambo, 3-åring och snart 1-åring i vår familj + mommo och moffa i Vörå. Ifjol rockade vi loss till KAJ och 3-åringen blev förstås stormfötjust. Varje gång vi är i Vörå säger hon genast åt mommo att lägga på KAJ i tv och så tittat hon på inspelningen från deras show på Wasa teater. Vi vill göra en favorit i repris i sommar och eftersom det kommer att finnas en artist som alla mellan 3 och 60 gillar så vill vi självklart vinna en familjebiljett!

 78. Vi vill gärna vinna en sån där biljett,
  fast det ju förstås inte blir lätt.
  Men att skriva våra namn är inte så svårt,
  därför kör vi nu hårt hårt hårt! Mot sommar och bollglass och picnic och paj,
  ge oss Hasse, Samir, Viktor och KAJ!

  Hälsningar,
  mamma Maria, pappa Andreas, åttaåringen Adrian, femåringen Matheo och blivande tvååringen Elliot.

 79. I familjen ingår mamma, pappa, lillkillen på snart 3 år samt "hen" i magen. Har tyckt att sommarfesten har låtit skoj varje år det har ordnats, men det är först i år som jag känner att vi som familj får ut någonting av det i och med att lillkillen börjar vara såpass stor att han förstår vad som är på gång…

 80. I vår familj ingår mamma,pappa och 3 grabbar på 13, 9 och 4år. Vi skulle gärna vinna biljetter till sommarfesten för vi har knappt någon semester tillsammans i sommar och detta skulle vara bra program för lite familjetid tillsammans och barnen skulle gärna se artisterna:)

 81. Vår familj består av våra två barn, 9 & 5 år, samt jag och min man.
  Vi har aldrig varit på detta evenemang, men bara hört gott om det!
  Vore trevligt att upplevas!

 82. Vi har ännu aldrig kommit oss iväg till Norrvallas sommarfest och därför hoppas hoppas hoppas jag att vi har tur nu. I vår familj finns två vuxna, två barn på 5 och 7 år, som bara ääälskar Tango taas och KAJ, men som aldrig har fått se dem live än.

 83. Till min familj hör man och fem barn, varav två är redan fullvuxna. Varför jag borde vinna biljetter för hela familjen? Jo, helt enkelt för att jag älskar min familj och vill överraska dem med en hel kväll på Norrvalla sommarfest. Det borde väl räcka som orsak, eller hur? Om inte så tycker jag helt enkelt att du är skyldig mig vinsten för att du är medbrottsling till att jag tillbringar onödigt långa tider på sevendays sidan och läser bloggar, tiden som jag egenligen borde sätta på min familj. Så, nu har du chansen att gottgöra 🙂

 84. Vi skulle gärna vilja vinna biljetter till våra barnbarn och deras föräldrar. Det sista året har familjen knappt hunnit göra någonting tillsammans eftersom de slitit med både husbygge och flyttar vid sidan av dagis och jobb, och därför sku vi gärna unna dem en dag tillsammans hela familjen.

 85. Önskar vinna biljetten så får ge den till min vän/kollega att använda med sina två pojkar! En fin liten familj som jag gärna skulle unna en sommarfest!

 86. I vår familj är vi mamma, pappa och flickor på 5 och 2,5 år. Vi har inte kommit oss iväg tidigare år på denna tillställning så nu skulle vara ett supertillfälle att åka första gången!

 87. Pappa, mamma, lillebror snart 1år, storebror 5 år och storesyster 7år fyller snart 8 så att få ge detta som present åt denne skulle vara bäst!

 88. Till min familj räknar jag min mamma, pappa och min pojkvän. Jag skulle så vila ta alla med till Norvalla och se på underbara Hasse! 🙂 Såg Hasse förra midsommaren i Sjöbo Skåne och alla hade feeliz ung som gammal! Så ska det vara på sommardans! 🙂

 89. Vill vinna biljetter för att vi älskar hoppslott, picknick och Hasse Andersson i vår familj! Samir och Viktor titt… f'låt lyssnar vi också gärna på. KAJ kan vi inte ens leva utan. Vi som tänkte programmera in Vörå på GPS:en är en mamma en pappa och två dudes på två och fyra.

 90. Vi har varit på varje sommarfest som Norrvalla ordnat hittills. Tänk att få lyckas med både häftiga undehållare, vädret (åtminstone alla tidigare år) och det fina att samla hela familjen – verkligen en toppenprestation av Norrvalla-teamet (och deras barn som verkar hålla dem up to date med vad som är inne bland kidsen).
  Jag tycker att vi kunde få vinna för hittills har alla våra barn (nu 18, 16 och 12) gärna kommit med på festen. I år blir det dock annorlunda för vår äldste befinner sig då i Drakan (rycker in 4.7). Så det behövs bara 4 biljetter detta år för vår del (snyft) och så har vi 20 årig bröllopsdag i juni, det ni. Och din man serverade på vårt bröllop (erkänner att detta inte har någon som helst relevans i sammanhanget – men du vet ju nu var han befann sig en kväll i juni för 20 år sedan). Må Fru Fortuna vara med oss…

 91. I vår familj är vi mamma, pappa, storebror 4 år o lillasyster 2 år. Har aldrig deltagit på Norrvallas sommarfest, men gör det gärna i år 🙂 Hoppas på vinst!

 92. Jag vill vinna den här familjebiljetten eftersom jag tycker det är så ljuuvligt att mina barn jämställer Hasse Andersson och Samir & Viktor, trots att jag har en känsla av att de själva inte tycker de har samma image. Och så klart för att det skulle vara världens bästa överraskning att kunna dra fram den här biljetten och förgylla deras sommarlov litegrann (som känt brukar vi ju mest hänga hemma).

  1. Oj jag glömde: i familjen ingår barnen Edda 3, Idun 8 och Lovis 10, samt Caj och jag, vi är 36 år gamla. Eddas favoritlåt är bada nakna, hon har en egen dans till den, till och med. Den går ut på att hon vickar med rumpan så vilt att hon nästan sveper omkull sig själv av farten.

  2. Oj jag glömde: i familjen ingår barnen Edda 3, Idun 8 och Lovis 10, samt Caj och jag, vi är 36 år gamla. Eddas favoritlåt är bada nakna, hon har en egen dans till den, till och med. Den går ut på att hon vickar med rumpan så vilt att hon nästan sveper omkull sig själv av farten.

 93. I vår familj ingår tvillingar 8 år, lillebror 5 år, bebis 0 år, mamma och pappa, och barnens största idoler är Samir & Victor och, förstås, KAJ!

 94. Vi är en familj med pappa, mamma och tre barn på 8,4 och 2 år. Eftersom hela sommaren kommer att gå i renoveringenstecken så vore det fint med en gemensam kväll där vi bara får umgås och njuta av den härliga musiken.

 95. Nå vi borde ju vinna den biljetten för att förra sommaren var så eländig på alla sätt och vis. Det var på riktigt synd om oss alla, och när vi skulle ta en paus i eländet och oron, låtsas som att allt var bra för en kväll och åka på sommarfest blev storasyster spysjuk, och kunde inte komma med. Fyfyfy för ifjol! I år vill jag reclaima både sommar och sommarfest! Vi är två vuxna och två barn 8 och 11. Lillebror på 1 år får stanna hemma.

 96. Min dotters högsta önskan i sommar är att få se KAJ. En dag på sommarfesten skulle göra gott för vår familj efter all omställning efter att lillebror anlände 🙂 I familjen ingår mamma, pappa och 4 barn, mellan 6månader och 13år.

 97. Jag, min man och våra två barn har inte varit på norrvallas sommarfest, men det skulle säkert vara uppskattat då barnen gillar KAJ.

 98. Till festen skulle mina 2 barn och jag åka. Och när gubben inte vill komma med skulle syrrans pojke få komma istället. Och vi vill till sommarfesten för att det är något barnen väntat på hela året och YouTube snurrar med både årets artister samt tidigare års artister.

 99. I vår familj är det fem stycken. Mamma som vill se KAJ, pappa som vill…äta picknick, sexåring som SKA se Samir och Victor då dom badar nakna och p(f)ackar loss (haha…har inte velat rätta henne ännu), en treåring som håller på mammas favoriter och så lillkillen som vi hoppas sover genom hela schabraket!

 100. Vi har inte tidigare varit på festen eftersom barnen varit så små, men nu är de ett och tre så nu kunde vi nog fara. Pappa får också komma med förstås! Biljetter tar vi gärna emot. 🙂

 101. Allt som är nära, man går inte dit. Vår familjen bor i Vörå, men vi har aldrig deltagit med Norvalla sommarfest. Kanske det är nu dags att göra det. Jag o mannen tycker om Kaj.

 102. Mamma, pappa, två pojkar på 4 och 1 år!skulle vara ett roligt eventuellt, ingen av oss har sett KAJ live och det börjar väl vara på tiden!:)

 103. vår familj består av Storebror 7 år och lillasyster 4 år, mamma och pappa, några höns och en katt. storebror byter frisyr lika ofta som ha ser på youtube klipp av ovannämnda artister (som tur är så har vi sluppit KAJs färglada hår). lillesyster sjunger för full hals alla låtar, även om hon bara har uppfattat en tredjedel av texten. mamma och pappa hejar gladeligen på

 104. Vår familj består av storebror, 11år, mellanbror, 9år, lillasyster, 7år, mamma och pappa. Eftersom vi är egenföretagare kan vi sällan ha ledigt men Norrvallas sommarfest passar oss perfekt! Nära och bra underhållning som passar alla! Sommarfesten är sommarens höjdpunkt för oss!

 105. Vi har ALDRIG varit på Norvallas sommarfest!! Vill väldigt gärna vinna, barnen älskar dessa artister! I vår familj är det mamma, pappa och sonen 12 år samt dottern 7år. Nu håller jag både tummar och tår! 🙂
  /Kitty

 106. I min familj ingår jag, min man och vår blivande 2 åring 🙂 Skulle vara rolig bonus födelsedagspresent till sonen, som gillar att dansa och hoppa hoppborg!:D

 107. Jag vill vinna biljetter så att min son på 5 år ska få se KAJ som är hans idoler. Han tittar varje dag på dem på YouTube och kan alla låtar utantill. Även minsta sonen på 1,5 år sjunger "pa to ta na kako".:)

 108. Barnen älskar KAJ men har aldrig sett dem live. Eftersom vi kommer att vara i hemknutarna hela sommaren p.g.a. renovering skulle det vara toppen om vi vann en familjebiljett så att barnen som är 11,9,5 och 2 skulle få en trevlig kväll på sommarlovet :).

 109. Vi skulle jättegärna vilja vinna biljetter till denna kväll. Vi har aldrig besökt detta evenemang förut. Våran familj består av Alva 4 år, Filip 7 år, och mamma & pappa.
  Och barnen älskar victor & samir. Dom går runt nu som då och nynnar på "bada nakna". ?

 110. Mamma,Pappa och tjejerna som är 3 och 6 år skulle sekärt stortrivas. Och om vi skulle vinna biljetten skulle det vara en bra utflyckt att få med far i huset på som jobbar så hårt på jordbruket ca. 14h/dag. Så skulle vi få umgås lite mera med honom. 🙂

 111. Hej!
  Vi är en familj på 2 vuxna (jag och min man) och 2 barn, 9 och 6 år.
  Skulle vara roligt att vinna biljetterna så att vi hela familjen skulle få en trevlig kväll tillsammans ♥️
  Dessutom tycker de om Samir och Victor!

 112. I vår familj ingår mamma, pappa, en pojke på 11 år och en flicka som är 1,5år. 11-åringen älskar både KAJ och Samir&Viktor och har planscher i rummet och bilder i telefonen:) Lillflickan rockar loss till all musik. Mamma och pappa picknickar gärna:)

 113. Jeej! Har adrig varit på sommarfesten till norvalla men pratat om det VARJE sommar alltid är det nått som kommit ivägen. Biljetter skulle vara super skoj att vinna! Faniljen består av mamma, pappa och två barn 6 och 8 år.

 114. Sällan tar vi oss tid att träffas för att roa oss ordentligt tillsammans. Tänk om två lyckliga grabbar och deras mamma&pappa skulle få glädjen att ta mormor&morfar med för att shejka loss till KAJ och de andra! Vilken lycka det skulle vara för alla sex av oss!

 115. I vår familj är vi mamma, pappa och en flicka på två år. Vi vill gärna gå på sommarfesten då vi inte har varit med förr!

 116. Hej!
  Mamma, pappa å en nästan 2-åring :-).Skulle vilja räkna min syster å hennes man å pojke till familje åxå! 🙂 skulle vara jätteroligt att fara, har inte varit tidigare. Hoppas, hoppas! 🙂

 117. Familj på fem pers. Mamma, pappa och tre barn 7, 10, 13år. Dethär är något som alla i familjen skulle uppskatta, t.o.m. tonåringen 😉

 118. Vi är en familj som består av mamma, pappa, storasyster och lillasyster. Både 5-åringen och 1-åringen gillar KAJ! Vi har aldrig varit på familjefesten men skulle så gärna vilja gå då vi hört så mycket positivt om den.

 119. Oj så kul det sku va att vinna biljetter i stället för att köpa 😀 I vår familj är det vi två vuxna och minsta dottern på 6 år som säkert ska åka, mellandottern på 15 vet så klart int ännu säkert.. Minstingen kan alla KAJs låtar utantill hon formligen dyrkar dem. Bada nakna och guld och gröna skogar hör också till hennes dagliga repertoar så det är klart vi bara måst far till Norrvalla 😀

 120. Hej min familj består av man och 2 barn 7 och 14 år. Skulle vara roligt att få spendera en sommarkväll med picnic och bra artister.

 121. Vi är fyra stycken i vår familj, jag, min man, ett stycke sång och dansgalen 7 årig dotter som en kväll efter duschen kastade badrocken långa vägar och ställde sig framför tv och sjöng för fulla muggar med i "vi ska bada nakna" ( behöver jag säga mer?) 😉 och ett stycke 5 årig son som också skrålar med för full hals när det spelas svängig musik. Har aldrig tidigare haft möjlighet att gå på sommarfesten för jag har alltid sommarjobbat. Nu är jag mammaledig och överraskar mer än gärna familjen med en rolig dag i Vörå!

 122. Jag skulle verkligen vilja vinna två biljetter så jag skulle få muntra upp min bäste vän som haft en tung vår med massor av jobb och skola. Nu till på köpet så håller hon som bäst på att separera från sin sambo.. Jag lider så med henne då hon haft en jättejobbig vår och mått väldigt dåligt.. Det skulle vara såå kul att få överraska henne med att åka och se på snyggigarna Samir & Viktor och lyssna på KAJ! Tror (eller jag hoppas) att detta skulle göra hennes sommar liiiite bättre 🙂 /två 21 åringar

 123. Vår familj består av mamma, pappa och våra flickor 8 och 10år. Sommarfesten vid norrvalla är ju sommarens hetaste happening, din beskrivning av den var klockren. Underbart med så bred målgrupp och finfina artister!

 124. Oj va trevligt de sku vara att vinna biljetter. Var påväg ifjol men så blev vi sjuka så hoppas på bättre flyt i sommar. Familjen består av Adrian, mamma (bebis i magen) å pappa.

 125. Vår familj består av mamma, pappa och 2 barn 6 och 10 år. De har aldrig upplevt sommarfesten och det skulle vara super om vi alla skulle ha möjlighet att åka tillsammans, nåt som inte händer så ofta med en pappa som är egen företagare och mamma som tre skiftes jobbar. Lillebror älskar KAJ och storasyster dansar hejvillt till Samir och Viktor.

 126. Jag o min man ser fram emot att få se Kaj live…finns e na bäter österbottniskt just nu? 😉

 127. Dehär sku lätt bli årets händelse för oss vuxna och våra fyra ungar! Vårt femte barn, det egna företaget, tillåter ingen semester för pappan i huset i år heller. Därför försöker vi hitta små passliga utfärder som vi far på istället.

 128. Vi är pappa, mamma och blivande storebror. Vore roligt med en minnesvärd familjedag sålänge vi är bara vi tre. Dessutom har vi aldrig varit på sommarfesten.

 129. Mamma&pappa i familjen har noll gemensamma semesterdagar i år och skulle mycket gärna picknicka i Vörå! Barnen 6 & 7 år skulle hoppa i extas om de fick dmse Samir och Victor bada nakna på Sveriges torg ?

 130. Fem personers familj med tre tjejer 8-16 år och alla vill till Norrvalla ? Skulle vara kanon att vinna biljetter ??

 131. Dehär sku lätt bli årets händelse för oss vuxna och våra fyra ungar! Vårt femte barn, det egna företaget, tillåter ingen semester för pappan i huset i år heller. Därför försöker vi hitta små passliga utfärder som vi far på istället.

 132. Dehär sku lätt bli årets händelse för oss vuxna och våra fyra ungar! Vårt femte barn, det egna företaget, tillåter ingen semester för pappan i huset i år heller. Därför försöker vi hitta små passliga utfärder som vi far på istället.

 133. Norrvallas sommarfest skulle bli en ny upplevelse för hela familjen som består av tre söner, mor och far.

 134. Hej! Jag och min familj som består av pappa Johan, mamma Anki , sonen Oscar och dottern Ida skulle jättegärna vilja vinna biljetterna. Vi har gått på evenemanget alla år och nu har vi ännu inte hunnit köpa biljetterna så det skulle sitta väldigt fint att vinna. Blir så dyrt att köpa alla biljetter också. Vi har gett bort 2 biljetter som födelsedagspresent till våra vänners barn 🙂

 135. Min son har hjärnförändring som gjort det omöjligt att gå på inomhuskonserter -pga akustiken.
  Sommarfest har vi dock varit på två år och det har gått bra då ljudet inte studsar. Och han älskar KAJ! Iår så skulle det dessutom vara dags för lillasyster (han e 4 o hon nu 3 1/2 år) att komma med. Och även min fästman och mina bonusbarn, de är 5 barn i ålder 3-11 år.
  Så vi är 9 pers totalt! Och jag studerar… ekonomin att fara alla 9 finns inte utan denna vinst…

 136. I vår familj är vi två stora troll och ett lite mindre troll på 9 år. Lilltrollets högsta önskan på sin födelsedag var att få åka och titta på Samir & Viktor på Mello i sthlm och lyssna på bada nakna, men drömmen blev aldrig sann. Men nu skulle kanske turen stå på hans sida och han skulle få chansen att se sina största idoler ? sen skulle det va en bonus att pappa troll skulle få höra änglahund med Hasse Andersson live. En låt som han starkt förknippar med sin farmor.

 137. En av sommarens höjdpunkter vore att få åka på Norrvalla sommarfest! Eftersom vi kommer med tre generationer, ger Sommarfesten oss passande ögongodis och musik åt varje person. ?
  Det är mommo, mamma och dotter som vill njuta av en sommarkväll i Norrvalla ?☀️

 138. Vår familj består av mamma, pappa, storebror 13 år, storasyster 11 år, lillasyster 5 år, lillebror 3 år. Samir & Victor är deras favoriter absolut! Och som egenföretagare och högsäsong av arbete hinner vi inte göra/planera nåt på sommaren. Att vinna detta betyder vi måste/får göra nåt! Tack!

 139. Vår familj består av mamma, pappa å en livlig liten tjej på 1,5 år som är redo för sitt livs första sommarfest!

 140. Familjen består av pappa,mamma och två barn. Flickor 10 och 8 år. Yngre älskar Kaj och äldre samir Victor. Mamma Hasse *kvinnobåske* Andersson. Skulle gärna vinna eftersom vi är arbetslösa och inte har annars råd med detta. Skulle bli sommarens höjdpunkt för barnen.

 141. Hej, att vinna dessa familjebiljetter skulle vara guld för oss. Vi har ett företag som vi jobbar med 24/7 och så klart blir det inte mycket gemensam tid med vår 10-åriga son. Har så himla dåligt samvete för det :-/
  Vi bor också i en kommun där vår familj är de enda svenskspråkiga och vi är i desperat behov att utveckla vårt barns ordförråd. Vi försöker även lära barnet den finlandssvenska kulturen, men det är inte alltid så lätt.
  Så för vår familj skulle en sådan här dag vara guld. Tack!

 142. Vår familj består av mamma, pappa samt två pojkar på 4 och 2 år. Våra pojkar är helt tokiga i KAJ, deras låtar spelas dagligen, om och om igen. Vår ena pojke heter dessutom Axel och det är så stort för honom att det också finns en med samma namn i bandet. Att få fara på sommarfesten är ett måste

 143. Vår familj, två vuxna och två barn åker gärna på fest till norrvalla! Vi tycker det är lite småmysigt med den äldre goda farbrorn som fångat barnen, jag menar Hasse! Och så får de fartfyllda och coola killarna sköta om refrängerna vi alla sjunger med i! Vilken grej! Dessutom kunde vi få höra lite nya artister utöver dessa! Sommar när det är som bäst!

 144. Vår familj består av mamma, pappa, storasyster 5 år och lillebror 2 år. Vår tjej är mycket förtjust i Kaj och jag tror dessutom både mamma och dotter skulle gilla Samir och Viktor. Lillebror gillar allt vad storasyster gillar och pappa gillar väl att familjen är glad. 🙂

 145. Vår familj består av mamma, pappa och två tjejer, 5 och 9 år. Kaj är favorit för den mindre och Samir och Viktor för den äldre, så detta skulle bli en tiopoängare.

 146. Vår familj består av mamma & pappa en son på nästan 7 år och en tjej på 2 år. Dom spelar nonstop Kaj låtarna och sjunger dom. Vi har aldrig varit på sommarfesten till Vörå fast vi har pratat om det.

 147. Mamma,pappa, storasyrra på 14 år och lillbrorsan 11 år hör till familjen. Alla gillar vi Kaj, flickorna gillar ju Samir o Victor 🙂 Vi har aldrig varit på sommarfest och det skulle passa oss perfekt med en vinst just i år!

 148. Mamma, pappa och tre barn på 4, 2 och noll år. Först och främst är våra idoler på plats och för det andra så skulle det vara en efterlängtad kväll för hela familjen både stora och små. Hela sommaren kommer gå i husebyggets tecken och som hemma-mamma skulle det vara guldvärt att få komma sig ut ibland ❤️

 149. Jag skulle ta med min syster och hennes barn 10, 8, och 6år, eftersom hon aldrig har haft möjlighet att gå på sommarfesten.

 150. Vår familj består av mamma, pappa och 3 barn i åldern 9, 5 och 1. Vi skulle gärna vilja vinna för att kunna överraska pappa med biljetter till hans stora idol Hasse! Hasse spelas flitigt på nästan varje kväll med minstingen rockandes till 🙂 Pappa är egenföretagare och har under detta år haft väldigt lite fritid, så sommarfesten skulle vara ett ypperligt tillfälle för barnen att få rå om sin pappa lite till fin musik 🙂

 151. Som ursprunglig Maxmo-båo anser jag att jag och min familj skulle förtjäna detta! Har missat varje sommarfest, Vörodaa å dans sen jag flyttade till Södra Finland. I år råkar vi faktiskt ha semester tillsammans, jag, sambon och vår snart 3 åriga dotter och planerna är att delar av den ska firas i hejmsåopona. Vad vore då bättre än att få gå på sommarfest, så skulle jag ääääntligen få visa mina Borgåbisar hur sommarn på riktigt firas i Pampas? 😉

 152. Här har lillebror, 3 år, och storasyster, 6 år, sjungit sig hesa till Hasse Anderssons låt "Guld och gröna skogar" ända sen den framfördes i Supershowen på Barnkanalen. Jag (deras mamma då) och deras pappa skulle gärna se barnen sjunga ikapp med Hasse i sommar! Ja, för att inte tala om lillebrors inövade KAJ-koreografi då. Showigt värre!

 153. Familjen består av två vuxna och två barn (5+7). Pappan i huset har lovat att komma med OM vi vinner biljetterna, han är annars en man som jobbar 24/7. Han är värt en ledig dag.

 154. Vår familj består av två vuxna och två pojkar på 8 och 10. En biljett till till sommarfesten skulle kanske få igång dem, de gillar ju artisterna:)

 155. Vi har varje år tänkt gå men ännu inte fått oss iväg pga jobb eller annat kommit emellan. Detta år SKA vi gå eftersom Hasse kommer dit och det är sonens stora idol och ävenså Samir och Victor. Barnen brukar inte ha musikidoler men just denna trio har varit storfavorit nu en längre tid och vi jublade då vi hörde att de skulle komma hit i sommar. Inga biljetter än köpta så det skulle va "fettnajs" att vinna dem. Familjen består av två vuxna och två barn.

 156. Karin
  Vi vill gärna till Norrvalla för att lyssna på framför allt Hasse men även också KAJ. Till familjen hör 2 vuxna och 2 barn.

 157. Första gången barnen hörde "Gudl och gröna skogar"utbrast de: det här måste vara moffas sång. han har ju skog! Idag kan de immitera Hasse Andersson perfekt. För Helsingforsbarn, som firar sommar i österbotten, vore det en upplevelse att få vara med!

 158. Vi vill ju komma ?. En mamma och en dotter, dotterns moster och hennes dotter. Älska familjen ?.

 159. I vår familj hör mamma, pappa och två flickor på 3 och 5 år. Det skulle vara kul att fara på utflykt till Vörå:-) och så råkar vi ha semester just då. Kaj är flickornas favorit och de gillar att sjunga och dansa.

 160. Till familjen hör 4 barn, 8,7,5 och 1 år, samt mamma och pappa. Speciellt de äldre barnen älskar KAJ och skulle bli super glada att få se dem igen! En utflykt till Vörå för hela familjen vore toppen!

 161. Jag och mina fyra äldsta barn skulle gärna fixa barnvakt och lämna lillasysyter hemma för att åka iväg på äventyr till Vörå. Skulle göra gott att få ägna en rolig kväll tillsammans med de äldre barnen. Vår familj består av mamma och fem fina ungar.

 162. Tre barn i åldrarna 6, 8 och 10 samt mamma 37 å pappa 39. Minstingen älskar Samir å Viktor, sjunger å dansar som en galning till "Badna nakna". Hela familjen e förtjusta i Hasse å hans Guld å gröna skogar som hela familjen kan texten utantill till.

 163. Det här skulle passa vår familj perfekt. Mamma, pappa, två flickor (7&9 år och lillebror 2 år! Mellantösen tycker nämligen att vi borde åka till Stockholm och söka reda på Samir & Victor i sommar! Det är ju bara att fråga Google var dom bor och åka dit, tycker hon. Tror bestämt att det vore enklare att åka till Vörå och överraska flickorna! ? Både KAJ och Hasse Andersson hör nämligen också till favoriterna! ?

 164. Mamma pappa döttrar 7 och 6 samt son 2 som mycket gärna skulle packa piknik kapsäcken o åka ut till vörå för en dag ! Kaj o bada nakna slår stort !

 165. Till familjen hör mamma, pappa, en snart 7-åring, en 3-åring och en som är 6 månader (som nog skulle få bli hemma med mormor om vi vinner 🙂

 166. Hej! Vår familj består av mamma, pappa och två barn. Dottern tokgillar både Samir och Viktor och Hasse Andersson och inte att förglömma allas våra KAJ. Och efter en vinter med för henne en sån ångest och psykisk ohälsa som jag aldrig trodde att en 7-åring kunde uppnå skulle det vara enormt uppskattat med härlig sommarfeelis i Vörå!

 167. Vår familj, som består av en snart 12 åring samt en 9-åring samt mor och far. Endast den yngsta har varit tidigare på sommarfest så för oss andra skulle det vara en ny grej och trevlig sådan.. vill ej far i huset komma så tar vi med mommo eftersom hon haft en jobbig vår bakom sej.

 168. Jag, sambo, 3-åring och snart 1-åring i vår familj + mommo och moffa i Vörå. Ifjol rockade vi loss till KAJ och 3-åringen blev förstås stormfötjust. Varje gång vi är i Vörå säger hon genast åt mommo att lägga på KAJ i tv och så tittat hon på inspelningen från deras show på Wasa teater. Vi vill göra en favorit i repris i sommar och eftersom det kommer att finnas en artist som alla mellan 3 och 60 gillar så vill vi självklart vinna en familjebiljett!

 169. Vi vill gärna vinna en sån där biljett,
  fast det ju förstås inte blir lätt.
  Men att skriva våra namn är inte så svårt,
  därför kör vi nu hårt hårt hårt! Mot sommar och bollglass och picnic och paj,
  ge oss Hasse, Samir, Viktor och KAJ!

  Hälsningar,
  mamma Maria, pappa Andreas, åttaåringen Adrian, femåringen Matheo och blivande tvååringen Elliot.

 170. I familjen ingår mamma, pappa, lillkillen på snart 3 år samt "hen" i magen. Har tyckt att sommarfesten har låtit skoj varje år det har ordnats, men det är först i år som jag känner att vi som familj får ut någonting av det i och med att lillkillen börjar vara såpass stor att han förstår vad som är på gång…

 171. I vår familj ingår mamma,pappa och 3 grabbar på 13, 9 och 4år. Vi skulle gärna vinna biljetter till sommarfesten för vi har knappt någon semester tillsammans i sommar och detta skulle vara bra program för lite familjetid tillsammans och barnen skulle gärna se artisterna:)

 172. Vår familj består av våra två barn, 9 & 5 år, samt jag och min man.
  Vi har aldrig varit på detta evenemang, men bara hört gott om det!
  Vore trevligt att upplevas!

 173. Vi har ännu aldrig kommit oss iväg till Norrvallas sommarfest och därför hoppas hoppas hoppas jag att vi har tur nu. I vår familj finns två vuxna, två barn på 5 och 7 år, som bara ääälskar Tango taas och KAJ, men som aldrig har fått se dem live än.

 174. Till min familj hör man och fem barn, varav två är redan fullvuxna. Varför jag borde vinna biljetter för hela familjen? Jo, helt enkelt för att jag älskar min familj och vill överraska dem med en hel kväll på Norrvalla sommarfest. Det borde väl räcka som orsak, eller hur? Om inte så tycker jag helt enkelt att du är skyldig mig vinsten för att du är medbrottsling till att jag tillbringar onödigt långa tider på sevendays sidan och läser bloggar, tiden som jag egenligen borde sätta på min familj. Så, nu har du chansen att gottgöra 🙂

 175. Vi skulle gärna vilja vinna biljetter till våra barnbarn och deras föräldrar. Det sista året har familjen knappt hunnit göra någonting tillsammans eftersom de slitit med både husbygge och flyttar vid sidan av dagis och jobb, och därför sku vi gärna unna dem en dag tillsammans hela familjen.

 176. Önskar vinna biljetten så får ge den till min vän/kollega att använda med sina två pojkar! En fin liten familj som jag gärna skulle unna en sommarfest!

 177. I vår familj är vi mamma, pappa och flickor på 5 och 2,5 år. Vi har inte kommit oss iväg tidigare år på denna tillställning så nu skulle vara ett supertillfälle att åka första gången!

 178. Pappa, mamma, lillebror snart 1år, storebror 5 år och storesyster 7år fyller snart 8 så att få ge detta som present åt denne skulle vara bäst!

 179. Till min familj räknar jag min mamma, pappa och min pojkvän. Jag skulle så vila ta alla med till Norvalla och se på underbara Hasse! 🙂 Såg Hasse förra midsommaren i Sjöbo Skåne och alla hade feeliz ung som gammal! Så ska det vara på sommardans! 🙂

 180. Vill vinna biljetter för att vi älskar hoppslott, picknick och Hasse Andersson i vår familj! Samir och Viktor titt… f'låt lyssnar vi också gärna på. KAJ kan vi inte ens leva utan. Vi som tänkte programmera in Vörå på GPS:en är en mamma en pappa och två dudes på två och fyra.

 181. Vi har varit på varje sommarfest som Norrvalla ordnat hittills. Tänk att få lyckas med både häftiga undehållare, vädret (åtminstone alla tidigare år) och det fina att samla hela familjen – verkligen en toppenprestation av Norrvalla-teamet (och deras barn som verkar hålla dem up to date med vad som är inne bland kidsen).
  Jag tycker att vi kunde få vinna för hittills har alla våra barn (nu 18, 16 och 12) gärna kommit med på festen. I år blir det dock annorlunda för vår äldste befinner sig då i Drakan (rycker in 4.7). Så det behövs bara 4 biljetter detta år för vår del (snyft) och så har vi 20 årig bröllopsdag i juni, det ni. Och din man serverade på vårt bröllop (erkänner att detta inte har någon som helst relevans i sammanhanget – men du vet ju nu var han befann sig en kväll i juni för 20 år sedan). Må Fru Fortuna vara med oss…

 182. I vår familj är vi mamma, pappa, storebror 4 år o lillasyster 2 år. Har aldrig deltagit på Norrvallas sommarfest, men gör det gärna i år 🙂 Hoppas på vinst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.