Nu är det sommar.

”Är det sommar nu?” frågade ena barnet i morse. Och jag blev riktigt glad när jag märkte att svaret är ja. Visst är det sommar nu! Det kändes speciellt i morse när jag vaknade klockan halv 8. Gick ut i solen med kaffe och bok. Satt och läste två timmar innan någon annan vaknade. Då är det nog sommar. När man kan gå från sängen direkt ut i solstolen utan att behöva klä på sig.

Går inte ens att beskriva den känslan. När Replot är alldeles tyst, tyst, tyst och fåglarna sjunger som dårar och morgonsolen glittrar och det är vått och äckligt i gräset, men ändå så varmt och härligt att det bränner i kinderna. Då förvandlas man ganska snabbt till en lycklig, rofylld själ.

Jag tyckte att jag vilade och njöt hela helgen. Bara åt, sov i solstolen, läste och badade bastu. Ändå lyckades jag tvätta alla fönster, tömma utedasset och plantera två körsbärsträd. Allt jobbigt känns bara roligt här. Fattar inte hur det går ihop.

Som bonusmaterial kommer här en liten bildkavalkad:

 

replot5

replot6

replot8

replot1

replot2

replot3

replot4

replot12

replot9

replot11

replot13

replot7

6 reaktioner till “Nu är det sommar.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.