Underkänt.

Ja, jag har sett på insta att veckan som gick var helt otrolig. Att det har varit varmt och att ni har badat. Det har jag också!

I feber och i svett.

Vet inte när jag senast har varit så här däckad. Mellan måndag och onsdag pendlade jag mellan 38 och 40 graders feber och visste knappt vad jag hette. På onsdag kunde jag inte längre röra nacken eller svälja, så fick släpa mig till doktorn efter anginadiagnos och pencillin. I dag har jag kommit ner på 37 och känner att jag eventuellt kommer att överleva. 

Men alltså, att ha 40 graders feber när det är 140 grader utomhus och man tror man ska frysa ihjäl och sängen bara dryper av svett. Den känslan är inte direkt .. fräsch? Staplade på mellan vessan och sängen i tre dagar (fick luta mig mot väggen för att komma fram). Kände mig inte en dag under 90 när Sami fick leda mig till köket. 

Om Finland är sig likt så var väl det här det enda vi såg av sommaren 2016 (har jag tur kanske jag inte råkar ha feber den där ena dagen i slutet av juli). När den här skiten är över är väl sommaren med den.

Fiilisen: Lägst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.