Grattis Kicki.

Stort tack till alla ivriga sommarfestare som deltog i min tävling om biljetter till Norrvallas sommarfest. Tog en slumpgenerator till hjälp och den här gången föll lotten på Kicki (den vinnande Kickin har fått mejl!). Grattis! Hon får ta med hela sin familj på en av sommarens höjdpunkter i Vörå.

Och ni som blev utan biljett – misströsta icke, du kan köpa biljetterna på NetTicket redan i dag. Klicka bara här. Och så ska du förstås inte glömma att gilla eventet på Facebook så att du inte missar uppladdningen! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.