Festpanik.

Jag blir med jämna mellanrum lätt svettig när jag tänker på min fest och på att jag ännu inte har fått napp med bord och bänkar. Jag har mejlat massor av uf-föreningar, men ännu finns det ingen som har svarat ”ja, såklart har vi bord och bänkar för sextio pers!”. Antingen är borden för få, eller så finns det bara stolar, eller så är det förbjudet att ha borden ute, eller så är bänkarna utyrda just den 30.7.

Därför ropar jag ut till er här direkt, förhoppningsvis finns det någon som är aktiv inom någon förening som kan hjälpa mig lite på traven här. Var hittar jag bord och bänkar att hyra? De ska räcka till cirka 60 pers och gärna finnas i närheten av Vasa eller Replot. Datumet som gäller är 30.7. Säg genast till om du har bord eller bänkar i bakfickan!

Samma gäller en stor paellapanna. Eller inte bara en panna utan en helst ställning och gas och hela faderullan. Ni vet, sådana som finns på marknader och festivaler (tänk er typ denna). Skulle behöva största möjliga pannan så mamma kan kocka åt hela gänget. Har en på lut, men är lite rädd den är för liten. Vet ni någon som äger en sådan som jag kan hyra? Precis alla tips tas emot med tacksamhet!

Jag skulle bli så himla glad om ni hjälpte mig som ni annars alltid gör. Alltid när man vänder sig till er blir problemen lösta. Tack på förhand.

40 reaktioner till “Festpanik.”

 1. Angående paellapannan kan du höra med Gösta Sandberg i Vörå (tel 040 860 4115) han har en megastor panna.
  Lycka till 🙂

   1. vet tyvärr inga mått men sku uppskatta liknande storlek som på din bild. Han är kock och brukar använda den på typ marknader etc.

   2. vet tyvärr inga mått men sku uppskatta liknande storlek som på din bild. Han är kock och brukar använda den på typ marknader etc.

 2. Korsbäckvägen byaförening i Korsnäs har också bord och stolar. De är sällan upptagna. Men de behöver du ha dukar på för ovansidan av borden är knallröda… ? mejla om du vill ha nummer till den som hyr ut dem.

 3. om det är svårt att få tag på både bord och stolar kan du ju be att alla gäster tar med sig en egen stol, pall el bänk el vad de nu vill sitta på… kan bli en rolig färggrann blandning. Fråga runt bland gästerna om någon har extra bord… säkert får ni ihop platser till alla och gästerna hjälper säkert till för att få ihop sommarens bästa fest 🙂

 4. Potato föreningen i Dagsmark har två riktigt stora stekpannor som fungerar med gas och uthyres , hör av dig om du vill ha kontakt uppgifter ?

 5. Du kan också kolla med Replot-Björkö skolas föräldraförening som hyr ut långbord och bänkar till fester och större tillställningar. När det gäller paellapanna kunde du höra med Jan-Erik Berlin (Berlin Kitchen Catering, finns också i Replot).

 6. Stundars kanske hyr ut sina långbord och bänkar de brukar ha på marknader å evenemang? 🙂 Har för mig det, ring och kolla!

 7. När vi ställde till med 60 + 60-årsfest på villan så hade vi bord och bänkar från Kärklax uf i Maxmo. Kolla med nån i styrelsen.

 8. Angående paellapannan kan du höra med Gösta Sandberg i Vörå (tel 040 860 4115) han har en megastor panna.
  Lycka till 🙂

   1. vet tyvärr inga mått men sku uppskatta liknande storlek som på din bild. Han är kock och brukar använda den på typ marknader etc.

   2. vet tyvärr inga mått men sku uppskatta liknande storlek som på din bild. Han är kock och brukar använda den på typ marknader etc.

 9. Korsbäckvägen byaförening i Korsnäs har också bord och stolar. De är sällan upptagna. Men de behöver du ha dukar på för ovansidan av borden är knallröda… ? mejla om du vill ha nummer till den som hyr ut dem.

 10. om det är svårt att få tag på både bord och stolar kan du ju be att alla gäster tar med sig en egen stol, pall el bänk el vad de nu vill sitta på… kan bli en rolig färggrann blandning. Fråga runt bland gästerna om någon har extra bord… säkert får ni ihop platser till alla och gästerna hjälper säkert till för att få ihop sommarens bästa fest 🙂

 11. Potato föreningen i Dagsmark har två riktigt stora stekpannor som fungerar med gas och uthyres , hör av dig om du vill ha kontakt uppgifter ?

 12. Du kan också kolla med Replot-Björkö skolas föräldraförening som hyr ut långbord och bänkar till fester och större tillställningar. När det gäller paellapanna kunde du höra med Jan-Erik Berlin (Berlin Kitchen Catering, finns också i Replot).

 13. Stundars kanske hyr ut sina långbord och bänkar de brukar ha på marknader å evenemang? 🙂 Har för mig det, ring och kolla!

 14. När vi ställde till med 60 + 60-årsfest på villan så hade vi bord och bänkar från Kärklax uf i Maxmo. Kolla med nån i styrelsen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.