Mina klippor.

Alla stora jobbiga saker inför min trettioårsfest börjar äntligen falla på plats (så som bord, bänkar, paellapannor och tak över huvu in case of spöregn). Tack för alla bra tips, förresten. Tack vare er fick jag napp på allt. Som vaaanligt.

Vet egentligen inte vad jag skulle göra utan er när jag har problem. Ni är som ett slags tryggare, vänskapligare version av Google. Det spelar ingen roll om det handlar om ebola eller insekter eller resemål eller induktionsspisar. Det finns ingen annan som har en bättre expertpanel än mig. Det är jag helt säker på.

Vill alltså bara tacka för bra service än en gång. Nu får jag bara fokusera på roliga saker. Som t.ex att tömma 16 flaskor vin som jag hela tiden har tänkt att jag ska ha som ljusstakar på borden. Fattar inte hur jag inte har börjat tidigare. Kommer att bli polityrgubbe på kuppen. 

 

2016 06 19 10.04.27 2

6 reaktioner till “Mina klippor.”

  1. Eller så far du till vår gamla arbetsplats o frågar snällt om du får några tomflaskor… 😉

  2. Eller så far du till vår gamla arbetsplats o frågar snällt om du får några tomflaskor… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.