Grattis Therese.

Sommarstolen från Reimann gick den här gången till Therese i Jakobstad. Ett rikitgt stort tack till alla som deltog. Tycker det är så kul att ordna tävlingar för er när ni kommenterar så flitigt.

Nu när jag en gång har en på tråden – vilken typ av utlottningar tycker ni mest om? Tycker ni hellre om produkter eller tjänster? Finns det något jag skulle kunna försöka få till när det kommer till tävlingar? Här får ni gladeligen tipsa!

2 reaktioner till “Grattis Therese.”

  1. Det är kul med tävlingar fortsätt gärna ha såna då och då. Jag skulle gärna vinna typ fönstertvättservice, frissabesök, kosmetologbesök, nåt familjepaket till typ tropiclandia. Tjänsten borde åtminstone gå att utnyttja även från jakobstadsnejden.

  2. Det är kul med tävlingar fortsätt gärna ha såna då och då. Jag skulle gärna vinna typ fönstertvättservice, frissabesök, kosmetologbesök, nåt familjepaket till typ tropiclandia. Tjänsten borde åtminstone gå att utnyttja även från jakobstadsnejden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.