Förlåt för tystnad, men jag behöver den.

Ni är många som frågar var jag är. Ja, tänk om jag ens visste det själv! Jag tror jag befinner mig någonstans mellan jättetrött, oinspirerad, hoppfull och eftertänksam. Jag vet inte riktigt vad det är med mig just nu, men jag vill bara vara tyst. Vara för mig själv. Gå in i mitt skal och inte alls se andra människor. Orkar inte läsa bloggar. Orkar inte scrolla flöden. Vill bara vara i fred. Tänka ut alla tankar som jag inte hunnit tänka ut tidigare. 

Det känns som en jättestor tröttma har sprungit i kapp mig, kört över mig, manglat mig och sedan rymt från brottsplatsen (utan att jag ens hann se vad som hände). Det var så mycket lättare att vara jag förut, vet ni? 

Men jag jobbar på det. Jag går omkring här på Replot och tänker. Sitter i diverse stolar och filosoferar. Badar bastu. Hugger ved. Eldar. Klipper gräs. Går loss med trimmern. I en dryg månad framöver tänker jag fortsätta så.

Kanske blir det bättre, kanske blir det sämre.

Den som lever får se.

8 reaktioner till “Förlåt för tystnad, men jag behöver den.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.