Men vad sade barnen?

Ja, vad sade barnen, undrade någon här i kommentarsfältet. Tja, tror inte riktigt att de brydde sig så mycket, om jag ska vara ärlig. Fast en liten rolig historia påminde Matheo mig om imorse när vi åt frukost. 

När vi kom ner på bastuterassen hade jag haft blicken riktad på mommo när jag hade sagt ”vi ska gifta oss ikväll”. Överrumplad som Matheo var hade det slagit slint i hjärnan för en stund och i några minuter gick han runt och trodde att jag skulle GIFTA MIG MED MOMMO. 

Det här skrattade vi åt jättelänge imorse. Liksom stackars, stackars honom som gick omkring och trodde att hans mor skulle bli bortgift med en äldre dam. Och ingenting sa han. I något skede ropade jag inifrån bastun ”Lotta, ids du säga åt barnen igen, jag tror inte de hann fatta vad jag sa!”. Och förstod han tack och lov. Att mamma faktiskt skulle gifta sig med pappa. Puh.

Men i övrigt tror jag de var ganska oimponerade av vår insats. När riset var kastat och Nightwish just och just hade tystnat så slet Milken otåligt i min kjolfåll och ba ”snälla mamma, kan jag ba få gå in och spela på ipaden igen?”.

Men senare hade de nog jätteroligt. Tror de somnade kring halv 2 någon gång. Två kusiner hade de som sällskap och alla vuxna lekte och stojade. Ibland satt de på Tims axlar, ibland såg man dem springande i något dike med Linda, ibland kastades de mellan Janne och Putte. Tror de njöt för fulla muggar. 

Men det hade nog INGENTING med själva giftandet att göra, hah. 

Giftermål, pah. ointressant.

Vem fan är Elvis Presley?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.