Två Juthbacka-fynd.

Precis som 99 % av alla österbottningar har jag också varit en vända på Juthbacka-marknaden. Tycker det är lika svårt varje år, att få feeling inför så många saker (man går fyra stånd och så har man i princip sett hela marknaden). Men tålmodigt gick jag genom hela området och kom hem med två fynd (tre om man räknar in syltmunkarna). Eftersom jag har förstått att man ska visa upp sina fynd på inttänet, så kommer de här:

 

2016 08 21 05.18.34 1

 

1. Kekkonen-örhängen. Båda mina barn (inklusive alla andra jag har visat dem för) tyckte de var töntiga. Men jag gillar tanken på att ha en liten surgubbe hängande i vardera örat. Surgubbe for surgubbe. De bästa örhängen jag någonsin haft. 

 

gront glas vas

 

2. En grön glasvas. För en femma fick jag vasen. Vet inte riktigt om jag tycker den är jättefin eller om den mest påminner om en penis. Men jag tycker ju om grönt glas och vaser. Så tänkte den kunde stå i min bokhylla. De superfina smaragdgröna kastehelmi-lyktorna fick jag av Johan och Sofie när jag fyllde 30. Älskar dem.

Ja, he va he.

4 reaktioner till “Två Juthbacka-fynd.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.