En bok är alltid en uppskattad present.

Den fantastiske Alfredo

 

När vi en gång var inne på bloggvärlden igår: Den största fördelen med bloggvärlden så här långt har varit alla goda vänskapsband som jag har knutit längs vägen. Också så fantastiskt roligt att se att många av de här bloggkvinnorna som jag numera kallar mina vänner sedermera har blivit publicerade, vällästa och omtyckta författare. Sara, MalinPeppe! Numera också Amanda och Eva!

Och det finns ingenting jag hellre gör än läser författare jag känner. Det är någonting så oerhört kul när man ibland hör författarens röst i välbekanta formuleringar. Det händer ofta när jag läser Klingenbergs böcker. Just nu läser vi ”Den fantastiske Alfredo” och det händer hela tiden att jag fnittrar högt för jag föreställer mig precis hur Malin har småskrattat när hon har lagt ihop vissa meningar och karaktärer.

Har för övrigt ägt tre exemplar av denna. Köpte en som present åt Matheos kompis, köpte samtidigt en åt oss själva och sedan fick vi plötsligt en från förlaget. Så nu väntar jag bara på att någon ska fylla så vi får ge bort en i present – igen.

Jag anser att böcker är de absolut bästa barnpresenterna. Tror jag har köpt någonstans mellan 10-15 av Malins böcker när vi har varit på väg till ett barnkalas. Som kompis är det nästan det minsta man kan göra. Att välja bekanta författare när det nalkas jul, födelsedag eller inflyttningsfest. Jag menar, Peppes bok, som jag rekommenderade häromdagen, är en utmärkt present till t.ex studenten. En bra bok är alltid en uppskattad present. Böcker är ju dessutom så himla snygga nu för tiden (Sanna Mander t.ex – scrolla ner här och se så fina omslag hon gör!). 

Ja, tror det var allt jag ville säga. Köp böcker i present! Och gärna böcker skrivna av bra typer (se ovan). Själv fortsätter vi gotta oss i sliskiga Alfredo om kvällarna. Alla tycker vi han är lika festlig. 

 

På tal om böcker: Michaela har ett superbra erbjudande från en ljudboksapp på sin blogg. Med koden seven får du lyssna helt gratis på alla ljusböcker i appen i 30 (!) dagar. Där kan du bland annat lyssna på ”Det är något som inte stämmer”. Klicketi-klick.

6 reaktioner till “En bok är alltid en uppskattad present.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.