5 snabba kvällspunkter.

1. Nästa vecka, med start från i morgon, ska jag ha en fotovecka. Tyckte det var så fantastiskt förr i tiden när jag verkligen hade kameran med mig vart än jag gick. Har tänkt hitta tillbaka till det. Det betyder inte att jag kommer bjussa på speciellt bra bilder. Men kanske i alla fall bilder.

2. Vi fick sällskapsspelet ”Värvet – det sociala spelet” som bröllopspresent av Karkki och Magnus. Spelade det inatt med mamma och pappa. Det är ett så sjukt bra spel. Vet inte om jag har skrivit om det tidigare. Men alltså hohho så mycket bra diskussioner det gav upphov till. Köp det för bövelen. Ni måste.

3. Jag har ett helt sjukt bra loppisflow på gång just nu. Kanske är det höstpirret som har gjort att jag känt ett sug efter nya kläder, så jag uppdaterade garderoben förra veckan med två loppisbesök. Köpte så mycket användbart och snyggt. Skjortor, tröjor, toppar, boots och en stickad långklänning. Egentligen ofattbart att folk köper nya kläder när loppisarna svämmar över av skatter. 

4. Gjorde världens bästa grej häromdagen: Jag beställde 9 böcker från Adlibris. Och bara de där böckerna som man alltid tänkt att man ska läsa, men aldrig kommit sig för. Äntligen! Lite Maria Sveland och Katarina Wennstam och allt möjligt guld. Väntar så ivrigt. Bästa sortens paket. Pratade med en kompis igår om att jag helt omedvetet nästan enbart läser kvinnliga författare numera. Hinner aldrig till männen, när det finns så många bra kvinnor man måste läsa först.

5. Vår kajak kom i helgen. Mamma och pappa skjutsade den till Replot. Har paddlat lite både igår och i dag. Känner att jag kommer paddla ihjäl mig innan det blir jul. Tyckte det var så rofyllt (och astungt i armarna). Matheo påminde mig att vi måste ha invigning och dop (lite sent med tanke på att kajakskrället är av årsmodell -81). Men det måste vi förstås. Har ni bra kajaknamn på lager?

 

Ps. Att köpa fisk vid Replotbron äger:

 

14124178 1280256112008325 1502594952 o

22 reaktioner till “5 snabba kvällspunkter.”

 1. hej!
  dethär har inget med kajak-dop att göra, men minns att du nångång tipsa om en poster el. liknande som kunde passa som bröllispresent. Har nu skrollat mig igenom din blogg, men hittar inte inlägget.. Jelp.

 2. 2 snabba eftermiddagspunkter:

  1. Den rökta rödingen från Replotbron är det godaste som finns i hela världen (!).

  2. Har du några pocketar som skulle behöva lite indonesisk strandluft så kan jag ta på mig att se till att de får det. Jag tänker mig något som passar en trött hjärna.

 3. hej!
  dethär har inget med kajak-dop att göra, men minns att du nångång tipsa om en poster el. liknande som kunde passa som bröllispresent. Har nu skrollat mig igenom din blogg, men hittar inte inlägget.. Jelp.

 4. 2 snabba eftermiddagspunkter:

  1. Den rökta rödingen från Replotbron är det godaste som finns i hela världen (!).

  2. Har du några pocketar som skulle behöva lite indonesisk strandluft så kan jag ta på mig att se till att de får det. Jag tänker mig något som passar en trött hjärna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.