Seg i starten.

Stickad klänning

 

Det var verkligen ambitiöst och gulligt av mig att tro att jag skulle fota mer bara för att jag har kameran i väskan. Jag hann redan hem från jobbet, lunchen och alla människomöten när det slog mig: – Meh, jag har ju inte ens knäppt ett enda!

Då fanns det bara jobbkläderna kvar att fota. Här har vi världens skönaste klänning (någon skulle kanske kalla det stickad pyjamas) som jag skrev om igår. Så bra plagg att bo i under hösten. Fler loppisfynd utlovas under veckan. Kanske ett om dagen?

2 reaktioner till “Seg i starten.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.