Dagens loppis.

Jahapp. Då var det dags för del två i serien ”dagens loppisfynd”. Den här serien kunde säkert pågå för evigt eftersom jag praktiskt taget bor i loppiskläder. Skor är inte världens lättaste att hitta second hand (hittar man en modell som man gillar är det antagligen alldeles för liten storlek). 

Har letat efter ett par lågbottnade höstskor länge. Faktum är att jag höll på att gå under av skokris. Blev då mycket glad när dessa dök upp i rätt storlek. Ska vårda dem lite ömt med skokräm, så kanske de piggnar till och orkar tjäna mig genom vintern. 

Nu när jag tänker på det, så är de gråa kostymbyxorna från loppis också (ursprungligen från Zara, men kostade mig 3 euro i somras). Där ser man.

 

2016 08 29 07.08.33 1

2016 08 29 07.13.15 1

6 reaktioner till “Dagens loppis.”

  1. Det är fint med alla som handlar på loppis istället för nytt, men jag fastnade för en mening som Ellen skrev nyligen att "second hand är bara coolt om man är rik nog att aktivt välja second hand" och så är det ju.

  2. Alltså VARIFRÅN hittar du dina loppisfynd? Jag hittar aldrig nånsin några braiga kläder på loppis. Och TACK för ditt inlägg om att "tänka positivt", håller SÅ med!

  3. Det är fint med alla som handlar på loppis istället för nytt, men jag fastnade för en mening som Ellen skrev nyligen att "second hand är bara coolt om man är rik nog att aktivt välja second hand" och så är det ju.

  4. Alltså VARIFRÅN hittar du dina loppisfynd? Jag hittar aldrig nånsin några braiga kläder på loppis. Och TACK för ditt inlägg om att "tänka positivt", håller SÅ med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.