Hugh Hefner.

Först och främst: Tack för responsen på inlägget om att tänka positivt etc. Det värmer mitt kalla hjärta att vi är många som tänker likadant. Jag kommer att återkomma till ämnet tusen gånger ännu.

Men det var inte det vi skulle prata om, utan det var Hugh Hefner. Eller de facto att jag har fått mina drömskor som så härligt påminner om just honom. Kolla på de här! Något så här coolt har jag ej sett på år och dar.

 

Blankens The Nico

 

Modellen heterThe Nico” och kommer från Cecilia Blankens skoföretag med samma namn, Blankens. Finns också i grönt. Jag har kanske aldrig känt mig så fräsig som när jag åkte hemifrån imorse. Fick ropa in Matheo och ba ”snälla ta snabbt en bild på mig nu när jag står här och ser heff-ig ut” (scrolla ner för resultat). 

Tycker för övrigt det är extraroligt att bära ett par Blankens-skor i och med att Cecilia har varit en av mina favoritbloggare i många, långa år. Det är en kvinna jag med glädje följer i bloggar, poddar och överallt och med stolthet bär på fötterna. Lite som med bloggarna som blev författare, som jag skrev om häromdagen. Man blir så himla glad när det går bra för ens bästa bloggare! Utropade ”yes, vad kul!” för mig själv i dag på posten när kvinnan före mig hämtade ut ett stort Polkuped-paket. 

 

Blankens The Nico

 

Och hur mycket jag än önskade hade jag tyvärr ingen stiff morgonrock att styla skorna med. Det närmaste jag kom var min hellånga kavaj. Det fick duga som stand in. Har för övrigt lyssnat en del på Säker stil-podden med Ebba von Sydow och Emilia de Poret och där snackas det mycket om att pyjamasen är det stora heta. Snart kanske vi alla går runt i morgonrock och pyjamas. Och vad passar väl då bättre än att styla dem med en liten röd sammetssko?

 

Blankens The Nico 2

 

Det här inlägget kan också gå under kategorin ”Dagens loppis” för både byxorna och skjortan är second hand. Byxorna har jag kapat själv. 

 

The Nico Blankens 2

 

ALDRIG ÄGT SÅ SNYGGA SKOR.

6 reaktioner till “Hugh Hefner.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.