Omprövat fredagsbeslut.

I dag var det tänkt att jag skulle avsluta arbetsdagen och sedan fräsa ut till frihetens skärgård. Men när jag väl slutade hade jag ingen lust att ta mig an det där handla-packa-köra-racet, så jag lade mig i soffan och ba ”näe, det finns en dag i morgon också”. Man tror alltid att man ska ha så mycket energi på fredag. Men där har man lika ofta fel (”man får väl lov att ÄNDRA SIG!” som Milken alltid ropar när jag klagar på att hon hela tiden byter åsikt).

Skar upp melon, hällde på lite salt (tack Peppe för viktig information) och omfamnade fredagsmyset i stan istället. Barnen har fortsättningsvis speldag på fredag, så här sitter vi med varsin skärm och tycker LIVET ÄR EN FEST. Att lata sig är det bästa jag vet!

 

IMG 1434

2016 09 02 07.31.46 2

2016 09 02 07.30.08 1

2016 09 02 07.30.46 1

2 reaktioner till “Omprövat fredagsbeslut.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.