Emma Maris.

Linn Jung

 

Förr var jag ju en sådan som bytte frisör exakt lika ofta som jag gick till frisören. Jag tyckte det var spännande att testa på nya (eller det kan ju bero på att ingen någonsin levererade riktigt fullt ut – det hände väldigt sällan att jag gick ut med wow-känsla ur en salong, hittills bara mina hemmafrissor Hannah och Marica som lyckats med det). Ofta håret färgade jag på i min ensamhet hemma i badrummet. 

Men det var ända tills jag via ett bloggsamarbete förra hösten kom i kontakt med Emma. Förvisso hade jag hört det gamla ordspråket ”Once you go Emma – you always come back”, men trodde inte att det gällde mig. Jag var ju frissasurfare! Också efter att bloggsamarbetet, efter två besök tog slut, fortsatte jag återkomma till Emma.

Och nu för tiden är det ingen annan än Emma Maris som rör mitt hår. Basta.

Det är inte så att Emma bara är en fantastiskt duktig frisör – hon är också en så himla bra typ. Igår var jag skittrött när jag skulle till Emma. Och hade barnen i släptåg. Och jag hade massor att rätta till i håret. Tog flera timmar. Ändå gick det urbra. Emma har värsta bästa effekten på folk. Man blir lugn, glad och får skratta. Och så masserar hon hårbotten som en guuuuuud. Kommer med bra idéer Och klipper alltid exakt som man vill ha det. Hon är just en sådan som man vill att det ska gå svinbra för. 

För Emma har gjort så himla mycket bra för mig (inte minst för mitt hår). Därför vill att hon ska vara uppbokad hela resten av livet. Kom ihåg det nästa gång ni ska klippa håret i Vasa. Använd min frissa. För hon är den allra bästa.

Ta det som ett pålitligt tips. 

Kan langa kontaktuppgifter om ni behöver.

8 reaktioner till “Emma Maris.”

  1. Sliter det inte grymt på håret att blondera det så hårt? Nästan så man kan känna hur sprött det är.

    1. Finns nya produkter på marknaden (inte citymarket-marknaden utan proffsens marknad) med hjälp av dessa kan du gå från svart till blond och i de flesta fall behålla en riktigt fin hårkvalitet, brun till blond och med bättre hårvän innan! Låt mej kalla dem mirakelmedel *hjärtögon*

  2. Sliter det inte grymt på håret att blondera det så hårt? Nästan så man kan känna hur sprött det är.

    1. Finns nya produkter på marknaden (inte citymarket-marknaden utan proffsens marknad) med hjälp av dessa kan du gå från svart till blond och i de flesta fall behålla en riktigt fin hårkvalitet, brun till blond och med bättre hårvän innan! Låt mej kalla dem mirakelmedel *hjärtögon*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.