2 reaktioner till “Dagens loppfit.”

  1. Vet inte vad det beror på men av någon orsak kikar jag in nästan flera gånger per dag här i din blogg nuförtiden. Din blogg känns bara pånåt sätt så höstfräsch 🙂 Så snälla Linn fortsätt med det vad du gör, dela med dig av din vardag med allt från loppisfynd (så fina!!) till djupare tankar kring hälsa och mående. Och skriv ut när du har jobbiga stunder, vi är många här som delar precis dina tankar och känslor!

    Solig septemberkram från en läsare

  2. Vet inte vad det beror på men av någon orsak kikar jag in nästan flera gånger per dag här i din blogg nuförtiden. Din blogg känns bara pånåt sätt så höstfräsch 🙂 Så snälla Linn fortsätt med det vad du gör, dela med dig av din vardag med allt från loppisfynd (så fina!!) till djupare tankar kring hälsa och mående. Och skriv ut när du har jobbiga stunder, vi är många här som delar precis dina tankar och känslor!

    Solig septemberkram från en läsare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.