Hej från under täcket.

2016 09 10 11.10.29 1

 

Tjohejsan svejsan från lördagsfrukosten. Vaknade upp till dimma och trötta ögon. Lade på Spotify och en good morning-playlist för att få lite trefliga beats till morgonkaffet. Dukade upp myz i vardagsrummet, tände ljus och hade mig, men det blev inget vidare mysigt eftersom barnen var osams och det blev ett himla tjafs. Gav upp och gick tillbaka hit till sovrummet. Äter nu smörgåsar och dricker kaffe under täcket. Mmmmm.

Om det är något jag lärt mig under åren med småbarn, så är det att aldrig förvänta sig att ett planerat mys ska bli mysigt. Däremot är en stund för sig själv alltid guld. 

Nu har jag semester en vecka (innestående från i somras). Så fruktansvärt skönt. Ska inte göra något alls. Ska bara vila min trötta själ medan barnen är i skolan om dagarna. Sova tills jag inte längre orkar sova. Men jag vet redan nu att det kommer bli svårt. Jag vill alltid så mycket mer än jag borde. Men ska verkligen försöka stirra i luften. För jag behöver det så. 

Men ikväll ska vi på teater med barnen. Min allra bästa teatergrupp ”Unga scenkompaniet” har premiär med sin pjäs ”Love – en obegränsad show om våra möjligheter”. Jag som tycker om att gotta mig i könsroller och feminism ser mycket fram emot kvällen. Pjäsen riktar sig tydligen till 4-7-åringar, men vad jag såg av pjäsen på det öppna repet på Konstens natt tror jag den funkar för precis alla åldrar. Kan återkomma med recension.

Nu: Bok och kaffe. God morgon!

2 reaktioner till “Hej från under täcket.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.