Sånt en shopstoppare dreglar över.

Jag vet inte om det är hösten (och alla tillhörande förändringsvindar som tenderar blåsa just då), men jag känner ett otroooligt sug efter kläder. Inte fullt så eländigt att jag skulle avbryta mitt pågående shopstop, men alltså hohho så mycket läckra kläder det finns omkring mig just nu.

Under de shoppingfria månaderna som har förflutit (9 till antalet) har jag inte alls varit särdeles triggad av människor och deras kläder. Men höstkläder är alltid höstkläder och den här hösten är allt alldeles speciellt trevlig. Dessvärre får jag nöja mig med de kläder jag har här hemma just nu. Bara se – inte röra. Men därför kan vi ju leka en lek för omväxlingsskull. ”OM jag skulle få shoppa just nu” heter leken. Tänker att det kanske kan stilla min hunger. Då skulle jag gå all in på:

 

Klicka på bilderna för källa.

 

sammetskavaj

29 28f50ebf06 dgdr216 ba 023 burgundy 2

 

 

1. Allt i sammet. Just nu skulle jag kunna klä mig i sammet från topp till tå. Så himla snyggt. Skojar ej när jag säger att jag skulle vilja ha en vinröd sammetsdräkt med både kavaj och byxor. Eller en sammetsbomber. Ni känner säkert till Daicy Grace (Hannah och Amandas). De hade massor av sammet i sin nya kollektion (bilden här ovanför). Såg en riktigt fulsnygg sammetsbomber här (ja, den kunde man nästan matcha med de här). Dregel, dregel.

 

minnaparikka bunnyloafer blackpatent3

 

 

 

2. Ett par riktigt damiga loafers. Nu hittar jag ingen klockren bild, men ni kanske ändå fattar vad jag menar. Här har vi ett par jag tycker om. Kanske man till och med kunde ha ett par i lack. Någon vacker dag ska jag prova lite Minna Parikka. Även om jag ännu känner mig lite besvärad inför klackhöjden. Påminner så mycket om mamma. Men det kan ju omöjligt vara en dålig sak i längden.

 

 

 

043574 009 2

 

3. Vadlånga kjolar. Tycker det är så urgulligt med kjolar som slutar halvvägs ner på vaden + sneakers. Plisserade och veckade kjolar har jag faktiskt en hel del av hemma. Den här är från Marimekko och kostar en bit över 300 pengar (puh), men aj aj så fin den är. Har känt och pajat på den litegrann. Kanske någon gång på en riktigt bra rea. Ja, och så skulle jag förstås vilja ha nya sneakers också.

Aj aj aj.

Vad dreglar ni över i höst?

6 reaktioner till “Sånt en shopstoppare dreglar över.”

  1. Men världen går väl inte under om du unnar dig något nytt plagg. Köp nu medan du är ung och grann, sen är det för sent att ångra sig när du blir gammal.

  2. Men världen går väl inte under om du unnar dig något nytt plagg. Köp nu medan du är ung och grann, sen är det för sent att ångra sig när du blir gammal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.