Zzz.

För varje dag som går blir jag bara tröttare.

Ju mer jag slappnar av desto mer väller den över mig.

Den absurda tröttheten.

Jag är så trött.

Så trött. 

Så trött.

Så trött.

När jag har fört barnen på morgonen ligger jag helt utslagen i sängen i timmar. Kan inte fatta att jag bara för några veckor också duschade, sminkade, omsorgsfullt valde kläder och därtill slängde på åtta timmar jobb. Totalt otänkbart nu. 

Allt jag gör kräver så fasansfullt mycket vila.

Och ändå blir jag tröttare.

Och tröttare.

Zzzz.

8 reaktioner till “Zzz.”

 1. Det är väl kanske så när man varken vilat eller tillåtit sig vara trött på en lång tid, att det slår tillbaka rejält när det väl gör det. Eller jag vet inte. Men kan tänka mig att det är så. Hur som. Vila, vila, vila! Kram ❤

 2. Första tecknen på att jag måste ta det lugnare eller gnuggar näsan mot väggen, är när jag somnar på soffan eller är trött på dagen, även om jag sovit relativt bra på natten.

  Ta hand om dig Linn och försök att inte känna stress över tröttheten eller annat. Även om det kan vara lättare sagt än gjort.

  He såde nu. Ja tycke om de! ❤

 3. Ja-a, först blir man trött, sen får man sömnproblem. Ett litet tips; när du blir utbränd har kortisol-nivån legat högt i kroppen under en lång tid och eventuellt kan man behöva kosttillskott för att hjälpa kroppen tillbaks. T.ex. för minnet är magnesium bra.

 4. Det är väl kanske så när man varken vilat eller tillåtit sig vara trött på en lång tid, att det slår tillbaka rejält när det väl gör det. Eller jag vet inte. Men kan tänka mig att det är så. Hur som. Vila, vila, vila! Kram ❤

 5. Första tecknen på att jag måste ta det lugnare eller gnuggar näsan mot väggen, är när jag somnar på soffan eller är trött på dagen, även om jag sovit relativt bra på natten.

  Ta hand om dig Linn och försök att inte känna stress över tröttheten eller annat. Även om det kan vara lättare sagt än gjort.

  He såde nu. Ja tycke om de! ❤

 6. Ja-a, först blir man trött, sen får man sömnproblem. Ett litet tips; när du blir utbränd har kortisol-nivån legat högt i kroppen under en lång tid och eventuellt kan man behöva kosttillskott för att hjälpa kroppen tillbaks. T.ex. för minnet är magnesium bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.