Vad jag hatar.

13148035 1197241123643158 505574691 o

 

Min blogg har varit väldigt nischad den sista tiden. Först var den en renodlad bröllopsblogg, sedan blev den plötsligt en utmattningsblogg. Men ibland, som till exempel just precis nu, kan den förvandlas till en helt vanlig blogg.

Många har gjort hatlistan. Och det låter ju som en väldigt trevlig lista. Så därför ska jag kasta mig ut i avskyns härliga värld.

 

Min äckligaste mat.

Jag har egentligen ingen särskild äckelmat. Min äckeltröskel när det kommer till mat är skyhög. Jag äter i pricip allt. Men det sista jag skulle köpa från affären är färdiga maletköttbiffar. Överlag färdiga portioner. Speciellt sådana med sås (typ köttbullar och mos). Har ni någon gång ätit den där lasagnen i låda? Smakar så fejk. Uäk.

 

Fika jag tackar nej till.

Ingen. Jag känner mig alltid så oartig när någon har dukat upp och ingen tar, så jag offrar mig alltid. Sympatiäter. Men det betyder ju inte att jag diggar typ berlinermunk och Mariekex. Världens menlösaste mat.

 

Hatväder. 

Novemberslask. Såg att Peppe skrev att hon får ont i öronen av blåst och jag kan verkligen hålla med. Vet ni när öronen domnar bort av kall, fuktig vind i november? Det är fan det värsta av det värsta. När öronende tinar upp och skriker av smärta när man kommer in i värmen. Ajjjjj.

 

TV-program jag aldrig skulle titta på.

Sånt som påminner om Harry Potter och Sagan om ringen. Har många gånger försökt, men det är fullständigt vidrigt. Sån löjlig smörja.

 

Då tappar jag humöret helt och hållet.

När jag befinner mig i situationer när jag inte riktigt orkar protestera och ställa till en scen och tvingas lyssna till folk som pratar förfärlig dynga om kvinnor vs. män. Alla gånger orkar man inte vara den som stiger upp och förstör stämningen. Men direkt jag kommer på en person med att ha urusel kvinnosyn är hen död för mig. 

 

Sämsta musiken.

Jag har blivit väldigt tillåtande när det kommer till musik. Tycker det finns fantastiska låtar i alla genrer (det finns skitbra psalmer och ljuvlig grindcore). Men när det kommer Abba på radion så byter jag kanal.

 

Värsta tiden på dygnet.

När man jobbar och måste gå upp tidigt. Nu njuter jag vansinnigt av mina morgnar. Men förr när klockan ringde 6.30 var man ju inte direkt zen.

 

Mitt sämsta humör.

Lätt PMS:en. Jag har kort stubin och känner ständigt en pulserande ilska högt upp i bröstet. Jag fräser till när folk inte läser mina tankar ögonblickligen. Och gud nåde den som vågar påpeka att jag har PMS (och med ”den” menar jag Sami). Jag är verkligen ingen mysig medmänniska just då. Men det varar tack och lov bara 1-2 dagar. 

 

Sämsta grejen jag äger.

Av alla frågor i den här listan var det här den svåraste. Kanske min hårfön, eftersom den här en heat warning-fuktion som gör att den stängs av precis hela tiden. Att föna håret torrt tar cirka två månader eftersom man ständigt måste vänta på att den ska kyla ner sig.

 

Värsta personlighetsdragen.

Tror jag avskyr det här draget eftersom jag totalt saknar det själv och inte alls kan relatera. Folk som är arga jättelänge. Långarga personer är så galet jobbiga. Själv kan jag vara osams max en timme (och då har jag verkligen ansträngt mig jättehårt för att vara arg). Kan inte begripa folk som är osams flera år.

22 reaktioner till “Vad jag hatar.”

 1. vilket roligt inlägg! Tror jag iaf, minns inte så mycket eftersom jag blackoutade nånstans runt "Harry Potter" och "vidrig smörja" i samma mening…

  1. Exakt samma för mig!!! Älskar Harry Potter, böckerna då förstås men filmerna är också helt okej!

 2. Åh vilken fenomenal lista. Skriver upp på allt utom harry. Och kanske mat. Insett att jag är rätt picky. Haha men det är ju äggellergi och laktosen och eh att jag hatar typ sill och lakrits.

 3. Mina öron får ont inuti av blåsten. det tar liksom -ont-ont någonstans nära trumhinnan. Om det hinner ta ont en längre stund får jag jobbig huvudvärk efteråt. Så kall novembervind, hålls borta!!

 4. Hatar också Harry Potter och Sagan om ringen. Såg sagan om ringen med min sambo (som då gillade filmerna) och förstörde dem totalt för honom med mina imitationer av Frodo. Har till min förvåning funnit en viss njutning i att se Game of Trones, men då är det intrigerna jag tycker om. Scenerna med drakar och vita zombies tycker jag inte om.

 5. vilket roligt inlägg! Tror jag iaf, minns inte så mycket eftersom jag blackoutade nånstans runt "Harry Potter" och "vidrig smörja" i samma mening…

  1. Exakt samma för mig!!! Älskar Harry Potter, böckerna då förstås men filmerna är också helt okej!

 6. Åh vilken fenomenal lista. Skriver upp på allt utom harry. Och kanske mat. Insett att jag är rätt picky. Haha men det är ju äggellergi och laktosen och eh att jag hatar typ sill och lakrits.

 7. Mina öron får ont inuti av blåsten. det tar liksom -ont-ont någonstans nära trumhinnan. Om det hinner ta ont en längre stund får jag jobbig huvudvärk efteråt. Så kall novembervind, hålls borta!!

 8. Hatar också Harry Potter och Sagan om ringen. Såg sagan om ringen med min sambo (som då gillade filmerna) och förstörde dem totalt för honom med mina imitationer av Frodo. Har till min förvåning funnit en viss njutning i att se Game of Trones, men då är det intrigerna jag tycker om. Scenerna med drakar och vita zombies tycker jag inte om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.