3 tips från coachen.

a1

 

Eftersom det är en sällsynt grå tisdag – och dessutom höstlov för många, ska jag jag dela med mig av några riktigt bra läs- och lyssningstips från interwebs. Har snubblat över många bra grejer den senaste tiden. 

 

1. En av mina absoluta bloggfavoriter genom tiderna är tillbaka. Och det är inte bara för att hon är från Karis, utan hon är också en av dem som har levererat allra bäst när det kommer till personliga åsikter, känslor och roliga utläggningar. Nina Ahtola är alltså kvinnan jag pratar om. Gillade speciellt mycket hennes senaste inlägg om att vara oledigt ledig. Om det här är en bloggare ni inte har följt tidigare, så är det sannerligen dags nu. Läs!

2. Genom min favoritkollega Foppa har jag under det gångna året kommit i kontakt med Sofia Jern (som är den där otroligt begåvade fotografen från norr). Just nu befinner sig Sofia i Kenya (där hon också växte upp). Där dokumenterar hon gatubarnens liv i text och bild. Jag som trodde att Sofia mest jobbade i bild hade totalt fel. Hon skriver också. Och bloggar nu som då fantastiska texter i Hbl:s Andetag-blogg. Hittills har hon skrivit tre blogginlägg och du hittar dem alla här. Läs!

3. Eftersom mitt liv just nu ganska långt kretsar kring böcker måste jag slänga hit mitt allra bästa bokrelaterade tips. Har ni hört om boksajten Adlibris? Nå nä, nu skojar jag. Mitt bästa tips när det kommer till böcker är fortsättningsvis podcasten Mellan raderna. Nästan alla böcker de rekommenderar i podden har jag läst. Och inte en enda gjorde mig besviken. Att man har läst böckerna är absolut ingen förutsättning för att man ska njuta av podden, tvärtom. Här blir det också snack om samhällsfenomen och aktualiteter. Jihde och Öhman kan verkligen sin sak. Lyssna!

 

4 reaktioner till “3 tips från coachen.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.