DIY: Girl power-jacka.

Girl power jacket 1

 

Samtidigt som jag köpte mera sytråd till soffprojektet råkade jag få syn på ett bekant fenomen från studietiden – bokstäver som man kan stryka på sin studenthalare! Ah så bra, tänkte jag, som redan en tid funderat på att pimpa min svarta bomberjacka (såg t.ex att Perfect day-gänget har gjort roliga tryck på sina). 

Köpte mina sex bästa bokstäver (som det nittiotalsbarn jag är körde jag såklart på sann Spice Girls-anda). Bokstäverna kostade någonstans mellan en och två euro och är väldigt lätta att fästa. Ba att stryka dem på underlaget. Men för att vara på den säkra sidan limmade jag lite också. Jag köpte mina från Ompelukoneliike Halonen i Vasa, men finns säkert lite överallt. Fanns massor av roliga symboler (övervägde en bautastor tiger, men rymdes tyvärr inte).

Överväger nu att göra en likadan åt Milken. Förutsatt att jag hittar lite mindre bokstäver någonstans. Möjligheterna är OÄNDLIGA.

2 reaktioner till “DIY: Girl power-jacka.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.