Mitt innehållsrika liv, del 269.

Man vet att man har ett riktigt RAFFLANDE och spännande liv när man ligger under en filt i sin soffa (med datorn på magen, skitit hår och kaffekoppen i handen) och ringer samtal som dessa:

 

* Ring ring *

 

– Ja, det är Jenny.

– Nå hej, det är Linn!

– Hej!

– Har du tid en minut?

– Absolut!

– Jo, dethäran. Jag har fastnat i en Facebook-diskussion om den där rekommendationen för barn om tre timmar motion om dagen, det som vi pratade om för en tid sedan. Nu är det så att jag är upptryckt i hörnet i en tråd här och jag har liksom slut på argument. Kan du hjälpa mig lite på traven här?

 

Vinna poäng på Facebook.
Oh the glamour.
Of a sjukledighet.

10 reaktioner till “Mitt innehållsrika liv, del 269.”

  1. Hej! Jag bor i Umeå och ska till Vasa över helgen. Har du möjligtvis något tips på något trevligt fik eller nått ställe man kan käka frukost eller så? :)) / emma

    1. Lunch ska ni äta på Raawka, Sweet Vasa, 1 r+kök eller kaffehuset August (fika ska ni definitivt göra på Sweet Vaasa). Frukost på Fazer eller Astor! Välkomna till Vasa!

  2. Astor inne i centrum har underbar frukost. även Fazers cafe som ligger precis vid torget. cafe de paris är ett härligt cafe i Rewell med fönster ut till gågatan. luncha gärna på Pincho, Amarillo, bank eller 1r+K =)

  3. Hej! Jag bor i Umeå och ska till Vasa över helgen. Har du möjligtvis något tips på något trevligt fik eller nått ställe man kan käka frukost eller så? :)) / emma

    1. Lunch ska ni äta på Raawka, Sweet Vasa, 1 r+kök eller kaffehuset August (fika ska ni definitivt göra på Sweet Vaasa). Frukost på Fazer eller Astor! Välkomna till Vasa!

  4. Astor inne i centrum har underbar frukost. även Fazers cafe som ligger precis vid torget. cafe de paris är ett härligt cafe i Rewell med fönster ut till gågatan. luncha gärna på Pincho, Amarillo, bank eller 1r+K =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.