Återhämtning bla bla.

linn j

 

Hej hej, hemskt mycket hej. Vet inte vad det här var för en underlig min, men hade ingen fiilis för att ta 124 selfies för att få till en fullträff. Här ligger jag och har en bra stund (trots den synnerligen missnöjda minen). Sami har kokat kaffe och jag slösurfar och lyssnar på Kent.

Var med i Myteriet tidigare idag. Pratade om livet och icke-väggen (haha, förlåt, jag är så enspårig). De hade stresstema hela dagen i dag. Har nu cirka 52 nya tankar som jag behöver lufta någon gång. Men inte just nu i denna stund, för nu ska jag vila.

Det är ju trots det vi behöver minnas: Sällan är det superhårt och megaduktigt arbete som knäcker en, utan brist på vila och återhämtning. Haj!

6 reaktioner till “Återhämtning bla bla.”

  1. Bääää, jag glömde ratta in kanalen förrän det var för sent! Kanske finns det på hyenan, ska kolla!

  2. Tack radio x3m för länken hit! Jobbigt men nyttigt att läsa då jag inser att detta antagligen är det som kommer till nästa för mig då man inte sett av den där väggen på si så där 5 år plus….

  3. Bääää, jag glömde ratta in kanalen förrän det var för sent! Kanske finns det på hyenan, ska kolla!

  4. Tack radio x3m för länken hit! Jobbigt men nyttigt att läsa då jag inser att detta antagligen är det som kommer till nästa för mig då man inte sett av den där väggen på si så där 5 år plus….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.