Fredagsfiilisar från Gula huset.


Jag som verkligen har
haft en kreisit bloggtempo den senaste tiden blev riktigt chockerad av mig själv när vi inte hörts på nästan två dagar. Men ibland blir det så när det riktiga livet är för roligt. Karkki har varit här några nätter. Och då vill man verkligen ta ut allt (ni kan ju föreställa er att jag blir som en blodigel när jag äntligen får sällskap). 

I dag är det fredag och barnen har just lagt sig. Köket doftar vitkök, fredagstacos och rödvin. Sami och jag lyssnar på Frida Andersson (som jag nyss upptäckte på Fekis insta – har helt missat att hon blivit vår egen Melissa Horn). Äter lite choko. Slösurfar. Tänder ljus. Maxar en fredag, helt enkelt. Bäst.

Ps. Lyssna på låten här ovan. Funkar på min sinnesstämning nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.