Bilder från vår vigsel.

Ellen bloggade så sjukt kul om sitt bröllop häromdagen att jag blev alldeles inspirerad. Har ju ändå rätt så många bilder här hemma som jag aldrig har visat. En vanlig, gråmulen måndag som denna kan vi med glädje minnas tillbaka till sommaren när livet ännu var grönt och skönt. Visst? Bra!

Allt jag tidigare skrivit om bröllopet kan ni läsa här. Också via bröllop-tagen här i högerkanten hittar du alla giftrelaterade texter och bilder. 

 

a1

brollopsbi1

 

Här har vi syrran Jung utanför bastun. Helt klart chockerad av stundens allvar. Har för mig att det är sekunder efter det stora bombsläppet (noterar också att hon offrat sig och tagit den allra fulaste kransen, snällt). Om desorienterad skulle vara en person skulle det vara Lotta på bilden.

 

brollos1

 

Här kommer lejonmamman och bröstar upp sig med sina skogshuggararmar. 

 

a7

 

Här står väl mommo och håller i väggen. Och min klänning fladdrar i halsen (tack och lov hittade vi målartejp i bastun).

 

a8

a11

 

Han i bakgrunden är alltså han jag ska gifta mig med, ifall det blev oklart (som för mitt ena barn som trodde jag skulle gifta mig med mommo).

 

a3

 

Hah, här ser vi att målartejpen har gjort susen. Och kanske skumpan, litegrann. Nervositeten släpper sakta mak.

 

a6IMG 0792

 

Här börjar bröllopsfolket röra på sig mot bröllopsplatsen. Vilket leder oss till..

 

a10

 

… ett roligt minne. Om man kisar riktigt noga så ser man en mansgestalt i vitskjorta komma springande där uppe vid bilen. Man ser den inte om man inte vet att det är min hysteriska pappa som ba ”Linn, Linn, du missar nån show här uppe, du måste komma snabbt nu för nu börjar det något!”. Det var alltså Ronnie som körde in på hojen. Och jag och Lotta ba: ”Men jaaa jaa, vi vet, vi vet, försvinn härifrån”. ”Oj oj oj”, sa pappa och sprang iväg. 

 

a112

a21

 

Här delar vi pedagogiskt in oss i små grupper. Tur att mommo har ett starkt hjärta och en trygg famn att luta sig mot. Det samma gäller för övrigt mig. Här var jag supernervös, vilket faktiskt är superovanligt. Men känner pirret bara av att se på de här bilderna. Asfalten var superhet under fötterna och hela kroppen svajade..

 

a55

 

… något som min militanta och tämligen stela uppenbarelse kanske avslöjar. Här bar det av mot Elvis! Ibland när jag är riktigt sur och eländig brukar jag se på filmen från när vi tågar in. Då blir jag alltid glad. Främst för att Johanna jamar som en jättesorgsen katt. Och sedan säger hon ”MEN SAMI! MEN SAMI” jättesträng många gånger. Skrattar alltid lika mycket.

 

a51

 

Och sedan stod han där i sin genomskinliga pyjamas, kungen.

 

as

aaa7

 

Idel god stämning. 

 

aaa44

aa23

111aa

a7a7a

111aaa

 

Och här mitt i det feelgoodiga i kramkalaset tror jag vi pausar för den här gången. En annan gång, när tiden är inne, ska vi fortsätta festen. 

 

Fortsättningen hittas här.

20 reaktioner till “Bilder från vår vigsel.”

  1. Jag har ju som känt Vasas bästa frissa! 😉

   Nå nä, den här gången råkade jag bara ha tur isf. Hann tvätta och föna. Och kransen dolde den värsta utväxten som jag trodde jag sku hinna färga!

 1. Oh my..hoppas innerligt att den jamande katten inte var jag! Jag döör ? Fanns där månne andra Johannor? Meeen Sami, fattar fortsättningvis int hur du kuna ljug så grovt för oss! He-he!

 2. Hahha, kan inte fatta att ni faktiskt gifte er med ELVIS som vigselförrättare 😀 Vilket roligt minne! Det ser ut att ha varit en perfekt dag på alla sätt 🙂

  1. Jag har ju som känt Vasas bästa frissa! 😉

   Nå nä, den här gången råkade jag bara ha tur isf. Hann tvätta och föna. Och kransen dolde den värsta utväxten som jag trodde jag sku hinna färga!

 3. Oh my..hoppas innerligt att den jamande katten inte var jag! Jag döör ? Fanns där månne andra Johannor? Meeen Sami, fattar fortsättningvis int hur du kuna ljug så grovt för oss! He-he!

 4. Hahha, kan inte fatta att ni faktiskt gifte er med ELVIS som vigselförrättare 😀 Vilket roligt minne! Det ser ut att ha varit en perfekt dag på alla sätt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.