Vilken lärorik dag!

8

7 1

 

Jag som annars tvinnar på för mig själv i den stilla vardagen blev alldeles upplyft av alla bra texter som har florerat i mitt flöde i dag. Tänk så spännande alla dagar vore om det skulle vara amerikanskt presidentval lite oftare. Jag skulle kunna länka sönder internet med bra pointer, men vi kan ta några få:

Ta er till exempel en titt på Underbara Claras inlägg om den vite mannens sista vrål. Ellens text om vänstern som allt för länge har misslyckats med att uppfylla löften till arbetarklassen. Janne Wass kolumn ”Vad händer nu?”. Och så förstås lite Peppe på det.

Och så kan ni kanske scrolla lite i Vasabladets livechat med min forna lärare Claus Stolpe (förvisso redan avslutad men alla frågor och svar ligger kvar).

Och vad ni än gör så ska ni – om ni inte redan gjort det – kolla Clintons tal från ikväll. Nå hohho en så sjukt värdig och schysst förlorare, ändå.

För att morgondagen inte ska bli en totalflopp i jämförelse har jag för säkerhetsskull bokat in mig på en ansiktsbehandling som jag fick till min födelsedag. Aj så bra!

 

Ps. Vad tror ni om det här resonemanget?

2 reaktioner till “Vilken lärorik dag!”

  1. @lisawollter's inlägg på instagram idag! Hon talar om att vi ska gå till oss själva istället för att skylla på andra, sådär löjligt kort och förenklat sagt. Läs! Så bra.

  2. @lisawollter's inlägg på instagram idag! Hon talar om att vi ska gå till oss själva istället för att skylla på andra, sådär löjligt kort och förenklat sagt. Läs! Så bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.