En gåva i toner.

Hoy oy, den här helgen blev en enda lång fest. Megafest på fredag, sushifest på lördag, farsdagsfest på söndag. Har inte riktigt hunnit smälta alla bra samtal, goda drinkar och härliga människomöten – än mindre hunnit få tag i ett blogginlägg. Tur att inkommande vecka är lös och ledig. Får blogga i kapp efter hand.

För ikväll vill jag bara bjussa på en skitbra låt som vi har lyssnat på i repeat här hemma. Man är på riktigt JÄTTEUNDERLIG om man inte tycker om den här. Julia Frejs svenska version av Broder Daniels Shoreline. Så himla mäktig. Det är min söndagspresent till er.

Ps. Barnet i videon påminner så mycket om en kompis dotter (Elwa). Njut!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.