Mammor.

mammor

 

Jag vet att jag har tipsat om det här förr, men alltså HOHHO så jag skrattar när jag ser komediserien Mammor. Introducerade den för Sami igår kväll och det blev sällanskådad skrattfest. Att den heter Mammor betyder inte att pappor och andra mänskliga varelser också kan skratta så tårarna sprutar. Serien består alltså av massor av korta sketcher och scener. Mycket stor igenkänning om man befunnit sig i närheten av folk som har barn 2016. 

Det händer ju sällan att man tycker något är så roligt att man måste flämta högt, men alltid när jag ser på Mammor så brister jag ut i råmande (ja, koråmande) gapflabb. I serien finns så otroligt många tassiga karaktärer från samtiden (man blir riktigt knäckt över att man inte har kommit på dem själv).

Så sjukt usel och hysterisk humor. Gör din söndag lite roligare, vetja.

Här kan du kolla.

4 reaktioner till “Mammor.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.