Lucka 2: Rynkor är livet.

julkalender2

Dagens lucka är inget massivt nedslag i åsiktshistorien, utan den består blott av en bild. Vi kanske kan säga att dagens lucka går under tematiken åldrande.

Det märks väldigt tydligt att de senaste åren har varit hårda. Främst på mitt utseende. Och jag vill förtydliga att det är fullständigt fine. Det får (nej, ska!) synas att jag lever och att åren går.

Ännu för fem år hade jag en helt annan fiilis i mitt fejs. Det är dit dagens throwback går, till 2011. Jag tror vi kan konstatera att 2011 var sista året som jag ännu hade en barnslig fräschör i fejset.

Någonstans där vid dagisstart och medielinjen 2012 började det stora förfallet (nå inte, men ungdomen i mig föll sannerligen av mopon).

Har alltid fått öroninflammation när jag hör om folk som pratar om kvinnor som ”åldras med värdighet” (läs: ser bra ut trots att de – ve och fasa – är gamla). Hah, om det är något jag tänker ha som mål så är det att åldras RIKTIGT OVÄRDIGT (rynkor, hysteriska skratt och rödvin är livet).

 

Se på den lilla lilla flickan 2011.

4 reaktioner till “Lucka 2: Rynkor är livet.”

  1. Jag är så glad över att jag fått lite rynkor kring ögonen ? Jag har alltid kännt mig så liten och ung (lillasyster som en är). Men inte nu längre! Rynkor är bra!

  2. Åh det uttrycket! "Åldras med värdighet". Bränner lila mycket i min hjärna som "kvinnor förfallet efter 25". Vi måste göra slut på det här äckliga normerna kring att vackerhet hör till ungdom! Bra rutet, jag tänker också åldras så ovärdigt jag bara kan!

  3. Jag är så glad över att jag fått lite rynkor kring ögonen ? Jag har alltid kännt mig så liten och ung (lillasyster som en är). Men inte nu längre! Rynkor är bra!

  4. Åh det uttrycket! "Åldras med värdighet". Bränner lila mycket i min hjärna som "kvinnor förfallet efter 25". Vi måste göra slut på det här äckliga normerna kring att vackerhet hör till ungdom! Bra rutet, jag tänker också åldras så ovärdigt jag bara kan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.